[嘻!搶贏糖兄~] 曼聯終極FF勇奪FA CUP永續坦蛇留任區 [2689]

1001 回覆
15 Like 25 Dislike
曼徹斯特姜濤
真係有啲似
出道Sell勤力 乖仔 善良
然後而家出咗道幾年之後 俾世人發現其實根本就冇乜料到啲風向開始想屌個陣
就話人哋欺凌佢又話要俾機會乜乜乜
實質上就係因為自己已經賺到肥肥就戲都唔做
少少職業道德都冇淨係靠pr洗白

姜濤做藝人就唔keep身材唔練唱功
福狗就唔跑步唔逼搶唔進攻
曼市幾時整個拉舒福特灣?
福啲fans無姜b個班咁有錢
般隊喺隔離跑到仆街嗰個樣相映成趣
就係想見到呢啲得卡數條片唔夠
福狗仲有啲咩藉口 場場求其剪都已經剪到一堆

可以剪埋進攻啲沖入人群仲好笑
Walker都算top3右閘啦
左閘唔fit都仲可以用脆皮
其實中堅都唔係差 反正英格蘭條防線唔係好前 再加上今季前隊d引球出擊同用波
bgm 嘅重要性
係人都知福狗唔會交波尻帶,好易守
條撚樣對人堆有fetish
用錯人做煙幕啦
Greenwood 係西班牙都俾人恰到仆街
仲要本身大把聲音叫greenwood回家撐木嗰班而家一定更加反福

同埋而家曼聯明顯想捧Mainoo做新icon
福狗而家個定位有啲可有可無
中場 其實入禾德包斯 做秘密武器啦 死球 角球 罰球 在淘汰賽 好關鍵
福300k一個禮拜
大把錢出糧俾pr team
條片見到其他隊友跑到仆街得佢一個unun下咁
有踢過波都知有呢啲隊友真係慘到仆街好撚洩氣
但曼聯有錢過DIUTV
有TAA脆皮Foden Kane
JWP唔係契仔冇辦法南閘揀都揀KP先到佢 仲要未夠前面有個軒達臣
防守企定定 福會自己撞過嚟
起新球場 其中一邊叫做拉舒福特看台
一早已經咁講
擺明無料廢柴剩係識踢防反 身後波
之後靠曼聯pr 吹到佢點勁點勁 同viutv 靠pr 谷姜濤人氣
分別係姜濤唔會屌姜粉 但福狗會反擊曼迷
大家好 請問拉舒福特斷腳死未
曼聯以前捧福捧得有幾高
依家福咪跌得有幾痛
而家係睇曼仲保唔保佢 定捧個新icon mainoo算
暫時咁睇似係後者多啲
QPR
雖然華記成日傷 但起碼落到場態度好過福狗多多聲
雖然成日屌lingard廢 但起碼佢會肯9跑先
普巴d態度都過佢仲要人哋有料勁多

根本依家同福狗踢波 就好似同d呀叔踢波咁
進攻比波佢 就入咗黑洞咁唔會出返嚟
甩左就一定唔會追 防守跑就其他人跑
有冇福哥唔俾overlap嘅數據睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞