[嘻!搶贏糖兄~] 曼聯終極FF勇奪FA CUP永續坦蛇留任區 [2689]

1001 回覆
15 Like 25 Dislike
做咩咁燥呀
第三者角度睇白狗d波好燥
成日係度短傳 同坦狗d垃圾波係兩種唔同既垃圾
Ake手球喎
斷幾年啦
死快撚啲
件阿根廷仔
咁都無十二碼
鏝唔會輸12碼
鏝想追埋得失球?
Passive aggressive到
Glory glory man united
屌你老母收嗲啦
我愛曼聯!
唔訓狗改個咁既名
英格蘭前場
Foden saka palmer grealish Kane 呢堆鐵膽
後面仲有Maddison Gordon Bowen Watkins Toney Eze
諗唔到福可以爭得贏邊個
啱啱數下英格蘭有咩人 發現真係好撚齊腳

Foden Kane saka (Gordon Watkins Bowen Eze)
Bellingham Rice Maddison (Palmer Mainoo Gallagher Henderson)
Shaw Maguire Stones Walker (Chilwell Branthwaite Mings Gomez TAA Trippier)
Pickford (Jonnstone Ramsdale)

根本多人到用唔晒未計南閘寵兒KP Dunk
睇唔到福憑乜嘢可以入去歐國盃陣容26人名單都未數到佢
佢唔係Passive aggressive
係直接命令返領隊
辛苦哂蘭蛇
一早睇清隊波文化爛到
收皮啦Eric
今日終於去咗Harcourt
快撚d 死悿呀
後防應該冇乜人走,左右閘計埋馬拉下年踢得返一隊都只係夠正選同後備啱啱好,中堅唔續華記+伊雲斯掛靴嘅話已經少咗兩件,當連迪洛夫做後備左中堅嘅話,最多都係買多件正選右中堅(希望係Branthwaite或者Scalvini),金華拿都係大後備多。當然夠錢嘅話希望買多件後生左腳中堅例如Lukeba嚟做短馬後備,咁清走白連都ok。

中場艾力臣同卡斯米路走,安拉拔唔買斷,麥湯唔知會賣走換錢定留嚟做奇兵,應該都只係買個正選防中就算。翼鋒如果坦留嘅話水曹賣唔出都會借走,福狗唔會有人接貨,自轉應該都唔賣,只要氹到Amad留嘅話應該都唔會賣人,除非買個打到前鋒同翼鋒嘅(木仔9成9走硬所以唔諗)。

前鋒馬狗走,照道理會入返個嚟同海倫良性競爭。唔知會唔會買Sesko,後生、高大又快,仲有€50M release clause,買完都仲有錢補防中同中堅,將來要賣出去都值錢。
Olise 技術上可以踢英撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞