[嘻!搶贏糖兄~] 曼聯終極FF勇奪FA CUP永續坦蛇留任區 [2689]

1001 回覆
15 Like 25 Dislike
On9福 如果佢態度好 邊撚個得閒會bully佢?
30幾萬周薪你捐哂出黎囉
場場hea踢又衝落人堆 死老豆樣咁 點撐你呀
如果Ipswich無得直升硬係覺得佢哋過唔到附加賽
福班PR TEAM係X洗哂版咁好恐怖
值得死全家
啲黑人小朋友成堆組團咁款
仲拉埋去綠木去講,話你支持綠木怪不得會支持ABUSE
歡迎入坑

前季已鍾意
成班係模糊焦點
宜家屌佢球場表現都叫abuse
咁樣啲球評家可以失業
條片幾fun
一堆曼迷搵返 利迷扮曼迷 出嚟
搵晒先可以分錢

https://youtube.com/watch?v=IWkPviXdkiI&si=MZ2BlTHPfkjbA4ri
擺到明HEA都可以用青訓光環黎反駁,佢同班FANS都好TOXIC
今日開始屌埋有祖已經知班友on9
黑碧仲勁過佢真係生不逢時 又勤力又做到G點 最緊要佢夠黑 blm都玩埋
福狗踢得唔好女都唔屌得
abuse有祖就得
今日開始屌埋有祖已經知班友on9
福狗踢得唔好都唔屌得
abuse有祖就得
唔單止對紐卡素嗰場 基本上場場都係咁但係唔知點解咁少片
以前Torres 甚至乎NJ都大把嗰啲世紀miss嘅片段
福同啲傳媒關係真係好
不過而家外國都開始反佢就有翻d希望
還有科頓 沙卡 都係同位置 世界Top 5 水平
是中堅差少少
條仆街今日未帶風向前又唔見班人提「ABUSE」依個TERM,而家就洗哂版咁,成班都無腦
啲留言好精彩
愈嚟愈憎呢條死福狗
36歲都勤力過佢
朗哥都跑得多過佢
根本條友就係巨嬰
乜撚嘢大榮耀都未攞過 就已經出自傳教人哋
啲態度差撚到仆街 自大自我自私
屎窟撞棍俾佢喺曼聯最混亂嘅時候行咗出嚟做icon
某程度上都係因為佢背景夠晒政治正確
曼市長大 黑人 乖仔(咩踢完波即刻考試 明明大撚班人都係咁) 善良(發現近年好撚多人用呢個Terms呃飲呃食)

任何對佢負面嘅嘢都係人哋錯人哋欺凌佢
射失十二碼 又話人哋blm 最後無啦啦整埲牆紀念佢
到而家唔單只係表現差嘅問題 係屌佢啲態度咁撚閪 又話人哋abuse
但偏偏最後次次都俾佢d pr救返佢
慢慢就好似而家咁戲都唔做反正次次都冇事 糧就照出點解要跑步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞