[嘻!搶贏糖兄~] 曼聯終極FF勇奪FA CUP永續坦蛇留任區 [2689]

1001 回覆
15 Like 25 Dislike
「世界(已經)與你無關」 #怨婦頻道

場波既分野,在於戰意。打吡失分未必太意外,之但係爭冠直路毫無鬥心,真係令人非常失望。

其實都唔使捉戰犯,十個都踢得好差,Diaz已經算好D,不過真係冇人幫手。其他人呢?Robbo踢左幾多腳空氣、TAA點解可以走甩卡法路雲、Szobo D決定慢到嘔、Salah 90分鐘應該得一腳好波,完全冇嘗試突破、Nunez點解次次都選擇硬抽、Konate點解可以同Mac咁冇默契,做乜鳩篤個波入中間、Endo下半場先出嚟,點解一出黎就冇氣………等等等等,無提到名果D都唔係踢得好。

我哋班垃圾利,國際賽之後全面崩盤,短短一個月失去左三個爭鏢機會,原來「高普季尾離隊」呢支瑪啡針係捱唔到去季尾。成班球員身心一齊疲累,連vvd都好似失去左季初季中果種壓倒性霸氣。Endo就之前輕傷抖兩場之後,完全回復唔到水準,失波奇多,亦係各隊既針對人物。唯一比較對辦係只有Elliot,好似得佢知道呢場係打吡戰咁。最慘就係前面唯一幫到手既jota又傷、另外近況唔差既Gakpo要去迎接小生命出世。不過其實又唔係好明點解今場唔試Grav,起碼叫上場入過波,狀態都冇咁頹掛;最後換人係雙閘換雙閘,Klopp已經講明係放棄咁。不過橫掂放棄,點解唔試吓Danns,雖然知道效果都未必收到,不過比後生仔吸收下打吡經驗都好呀。

打吡戰輸比隊垃圾真係好唔開心,不過我哋冇資格屌人,人哋柒足一季都好,起碼都會認真對待呢場別具意義嘅打吡;相反我哋呢,明明爭鏢直路都可以無心戀戰,心酸程度拍得住當日用大敗「歡送」謝拉特走。

餘下落嚟,好好享受未來四場賽事吧,好好歡送呢位偉大領隊吧。(謙虛的Klopp可能會回應,好領隊可以,唔好講偉大)
其實過冷河呢樣嘢真係有用?
依家呢個年代喺屋企用電腦都辦到公啦
唔夠膽講足總盃之後就開始崩盤
死都唔認比我地打柒散
因為俾坦克真正終結左era,成個公海靜到呢
佢連英格蘭best 11 都唔係
比三十萬磅佢真係on9

呢張肥約真係
PR 佔廿萬
做 PR 最專業
有邊次唔係abuse
最撚憎佢呢樣嘢,好心close 咗啲social media 佢先專心踢波,再唔係解約唔柒好踢曼聯囉
同一招用幾次
又多一件光頭佬
又係教荷甲既光頭佬,我有個猁既fd話佢猁唔需要教荷甲既光頭佬
下面啲人照屌之後佢limit左comment
球壇鍵盤戰士
如果輸 想輸給些厲害對手
而家場場輸算
Pr之鬼又嚟料
垃圾修夫基拎住呢個陣乜柒都贏唔到,仲傳會搵佢教真係on 9
英國vini jr
感謝利比高普玩爛左 應該會複雜我地14-24年呢一段皇朝
呢度變撚左利區
小豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞