想end game用咩方法最好?

171 回覆
40 Like 53 Dislike
有冇入過精神病院,$100 一日包食包住,間房大過我間屋。會有意外收穫,開心的。
如果你知道之後嘅時間係9成非常唔開心+1成少少開心,你會唔會想繼續活下去?
你冇答到佢。如果你中咗六合彩,中幾萬蚊,呢刻仲會唔會想死?
要搵到錢先可以享受,所以而家未有享受嘅資格?
有情緒病,係醫唔返,就算好轉或所謂復原,當突然又出現類似逆境、唔開心嘅事,又會再嚟Down過,所以只有死亡先係真解脫。
扣除瞓覺,每日得兩成時間開心,你慢慢活下去囉。

唔好忘記情緒病人都幾難有覺好瞓。
唔知,對唔住自己,對唔住屋企人掛
你講得好啱,琴日有好轉啲,覺得應該要積極啲,但今日即刻收返皮
I know that feel, bro
開大冷氣享受,都會對唔住自己同屋企人?
me too,好憎行雷落雨
真?但一飲就心悸
得閒去叫下雞不知幾快活
不如自己扮有食藥 偷偷地掉左d藥佢啦
食藥食到想自殺仲食 有咩原因大得過條命
堅架 你個人無力 攰 同訓得太耐有關
比如你前一晚不停食花生 會令你d血流得好慢
成身就自然攰 飲杯熱飲 超市有隻舊街場牌 原味熱咖啡幾好飲 起身飲一杯快速暖身
其實做運動比如原地跑或落街跑出身汗係最精神,不過你心提唔起勁 應該連跑一陣既慾望都無,但飲杯咖啡,沖個熱水涼,都可以即刻提神,聽返d有幹勁既音樂,個人會有返d期待同希望,你只要決定到面對到搵錢呢個問題,你就有返希望,你就可以有另一條路行落去,過程會有大量既幸福同困難等緊你,隻game未玩完,你咁快放棄

https://youtu.be/vg1n9P0jsHA?si=NIfzKW5B-7ON0qt0
樓主你本身有冇啲咩興趣㗎
我之前一唔開心就去做運動,係癲撚咗咁做
做到個人成身汗好正的
唔好聽上面啲人講去隊草,weed會將感覺放大,你本身個人抑鬱就變得更加抑鬱,我驚到時你stone住咁跳樓。
冇一份工可以做過世
及早面對,彈性處理
樓主點呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞