想end game用咩方法最好?

170 回覆
39 Like 53 Dislike
長期情緒病
10年焦慮
2年抑鬱
食藥食到腦退化 身體退化
眼矇又頸痛
業都失埋

完全見唔到將來
生無可戀
但唔想jump
係咪bbq/膠袋最好?
建議買幾份大額人壽
一年後再決定
至少你屋企人會笑笑口同你搞白事
一年我驚等唔切
如果而家有個安樂死嘅掣撳
我一定一鳩嘢拍落去
應承自己 最少等一年
只要清捱得過一年就可以了
(之後翻發例外)
我由細食藥食咗十幾年,每日都會講明天會更好,但食藥副作用愈嚟愈重,野又記唔到,說話又口齒不清,問醫生可唔可以減藥,佢就話食藥同戴眼鏡一樣,食完先可以穩定到,自己試過戒藥,戒斷反應勁嚴重,根本戒唔撚到

我已經望見將來只會為屋企人添負擔,想早啲結束生命
你都係想我覆你個名啫
抑鬱

有無食抑鬱藥

我之前有精神病加失戀然後抑鬱左2年左右靠仲有d藥物既負作用 最後一唔食藥 然後搵8個鍾既工做輕鬆做輕鬆賺 算投入返正常生活 仲有返自己興趣 動畫加新game

食返餐好 雞煲 壽司郎 然後會希望投入返呢個社會 幾億粒精蟲 我地做到人 機會難得

應該盡情去享受

8個鍾做唔到咪6個鍾 都有8000至1萬
6個鍾好簡單 做侍應個d好易做

輕生解決唔到問題 多d同人傾計 慢慢投入返正常生活就覺得d藥好小事
我又唔會驚自己成為一個負累
反而係擔心身邊人嘅未來 無我嘅照顧
臨行之前,做d野貢獻一下,幫人又好幫動物又好,總之做下善事,唔好咁易浪費生命
有食。但我情況嚴重咗,又唔想加藥。同埋我而家投入唔到工作,就算做啲好簡單嘅工,我都係做到生無可戀,每日諗點樣死係最好,我之前仲有對漫畫留戀,可能想知下一兩集會講咩,但呢個月撳都完全唔想撳,返到屋企就係諗點樣死最好,出街樣樣野都好似唔關我事咁,我亦都冇心情理,有人同我傾偈我都係好短咁覆
1. 買樓
2. 結婚
3. 生仔
4. 進修
5. 養四大長老
6. 工作壓力
7. 朋輩親戚壓力
8. 錢
9. 婆媳糾紛
10. 養小朋友

以上提及既野煩過你果d 10000倍啦,你睇唔到將來既討論空間係0呀!知唔知?
你好好👍
無所謂啦,都死咗
你有另一半就好好照顧佢
我開頭諗嘅係2老
建議 多曬太陽
做帶氧運動
初時我都有諗佢哋會唔會好傷心,偶然會令我冇咗自殺念頭,但慢慢又會覺得而家咁痛苦,兩老都唔想我咁痛苦架,佢哋應該會體諒我
抑鬱藥咁多負作用?
左手係肉 手背又係肉
買張單程機票飛去d發展中國家
拎晒d積蓄叫雞隊草

如果都無用 叫直接係當地買支槍 自隊算鳩數
喂你冷靜d
試下養下寵物?有個寄托
日日係屋企更加唔開心 亂諗野
一係去下行山 做運動
唔好令你父母傷心 知唔知
加油
有咩國家好推薦
你同啲人講非洲啲小朋友慘過你幾多有咩分別
依家樓主係度玩鬥慘咩
自己都未養掂點養寵物
容我喺最後自私一下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞