想end game用咩方法最好?

171 回覆
40 Like 53 Dislike
你對未來不安係因為無收入

所以你要返工囉 去餐廳做半日洗碗
一個月都有8000叫生活到
量子領域
唔係 應該要加重抑鬱個隻藥
人地樓主劣質DNA, 咁你想人點
唔通你同個唐氏綜合症既人鬥, 知你勁過唐仔, so what
有白卡唔攞?
只有受過精神病藥嘅苦先知我哋點解想死
多謝巴打打咁大段字,但我而家呢個情況享受,會帶嚟好大罪惡感同內疚感,冇工作嘅我俾多幾蚊加大都唔想。同埋我都唔想加藥,個人食到已經夠蠢,唔想再蠢落去
好多人話要生存咩工都要做
但我都唔想生存,咁點解仲要做
我研究過
本來諗住燒炭
但一直搵唔到屋企以外嘅密閉空間
而家打算用氫氣加膠袋
有冇啲舒服嘅方法
要死嘅大把方法啦,自己冇勇氣就上嚟叫春等人可憐你?
收皮啦,冇人想理你呀,自己搞掂佢啦
仲未有warning
Update埋人壽果邊就差唔多喇
你好,這是《自殺.自療.互助舍》。看來你已累積了不少負面情緒,是嗎?人就好像氣球一樣,若積存的鬱結和壓力太多,便會有爆發的一天。何不暫時停一停,到我們的網站 www.help4suicide.com.hk 。 那裡有一些勵志故事和有趣短片,你可以隨心看看。你也可以進入網站內的『Chat窿』(星期一至五:下午4時至凌晨1時;星期六、日及公眾假期:晚上8時至凌晨1時),讓我們的義工為你加油打氣!

我們願意聆聽你的心聲,伴你一起走過這段艱難的時候!只因『晴天雨天要樂天,難關難過總會過』!

《自殺.自療.互助舍》
開post問真係腦退化得幾緊要
冇人想知呀,自己del post啦
你其實唔係想死,無人想消失係呢個現實世界
想死既人全部都係得一個目標係解決當下既問題
你係解決唔到當下既問題先會有輕生念頭,你要做既係搵幫手
最好搵社工,或者搵

香港撒瑪利亞防止自殺會
http://www.sbhk.org.hk
電話 : 2389 2222

長期精神病應該有醫院社工跟開 你有無架 有就搵佢
仲有抗抑鬱藥應該唔會令人變蠢,佢會令你對事物提返起興趣
即個人會開心返,你個心無左"期待"呢個感覺
個腦一直輕生輕生想消失,你其實係想生存,只係你個腦左諗右諗點諗都諗唔到解決問題既方法,呢種情況即你面對既困決單靠自己係好難解決
或靠自己係搵唔到答案,所以你依家要做既事就係搵幫手
將心入面各種問題放上連登,佢地會覆你,有D會玩野但亦有人認真答你
當然最好係搵到社工,因為我既問題,我最後靠自己出去搵工作,一直做
解決左所有問題,因為搵到錢,但唔多 萬幾蚊咋 做侍應的
之後跟我既社工見我成年都好正常無問題,就話同醫生講不如唔洗再跟
我依家都變到無社工跟 我當時抑鬱都好無助 最後都係自己行出第一步
出門口搵工 然後不停辭職 不停搵,最後發覺返工困難個一點係工時問題
10個鐘既工真係痴線,你去搵5小時既晚更侍應 非常易做 5個鐘好快過
一間唔得就辭職第2間 冰室茶記就會比較忙 搵D特首餐廳 唔會太忙
偏僻D既鋪就仲好 唔會旺得好緊要,唔旺即唔辛苦 行行企企收下客人食完既碟 落單個D 有D QR曲 有D手機落,有D手寫 咁你要生存點都要學小小野 你打到字,正常思考到 即個腦都無問題,係講野咪練下囉 開住廣東話劇集 人講一句 你跟住講一句,係屋企無人笑你練習講野 生存到,搵到工就有未來可言,錢唔多,慢慢儲你比D心機
可以攞出嚟大家傾,講出嚟可能已經可以舒服少少

香港青年協會 – uTouch
WhatsApp 熱線:(852) 6277-8899 💬
https://wa.me/85262778899

「情緒通」 18111 熱線 ☎️ 全港「18」區「1」有需要「1」條熱線「1」站式支援
你搵D野期待下

你youtube有無訂閱D 遊戲玩家,佢地會整好多新遊戲既片
封測遊戲個D 睇到未來就來出既新遊戲,新APP 你打開機既
就會期待,有左期待,就會有動力想努力.至少唔會想輕生先

你再諗真D,咁多億粒精子入面,我地個時衝到上第1名,同卵子結合
咁難得既機會,你中途放棄?好唔著數 唔好諗埋一邊 搵人幫手
社工,朋友,網友 將問題全部放出黎, 特別係社工,佢地說話技巧高好多
好多時可以幫到你同安慰到你 你成日就1個人自己亂諗,好易亂諗
同朋友做下正常活動,約埋一齊出信和行下,個到好多動漫野 人都開心D
開冷氣,打機,叫外賣,飲可樂 幾爽
好啦唔講咁多
我等左好耐既GAME終於封測 我抽到封測序號
可以玩4日

最大60人機甲混戰,開埋高達音樂,作為一個戰士,個種戰場既感受
個種興奮同期待真係好難形容,比條片你睇下,我走先
https://youtu.be/2CTSKzPE1Do?si=5lKQeXl9N1bIBhTK
係長期既情緒病之下,對你既影響都令你好辛苦吧,
係咁困難既情況下失去工作打擊真係唔細,而且仲令你有自殺的想法。

或許我不能完全了解你內心的痛苦,無論你的是否想放棄自己,也希望你不要將困擾藏在心裡。

邀請你進入我們的『Chat窿』www.chatpoint.org.hk
(星期一至五:下午4時至凌晨1時;星期六、日及公眾假期:晚上8時至凌晨1時)讓我們的義工同你傾下計。
窒息應該係其中一種最痛苦既死法 唔建議
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞