【Sir Thomas Teye Partey】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCXXXZ

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
奧哥插住喉落到場踢的話

牙達都會叫奧哥插住喉踢
我哥踢法似拿斯利
2和b 睇佢帶波似球王,但decision 真係on9
韋碧克降臨到鏝?
腳法差咁遠
無人記得佐真奴對熱刺派膠失兩分
禾仔
嗰下唔知做咩hang咗機
阿迪達唔明白
Watkins前面單打獨鬥都已經英超proven

如果聯賽冠軍aim watkins好啲我覺得

反正出歐戰可以用返傻哥打正前
係愛華個陣做低阿仙奴
去到富臨又做低阿仙奴
點解仲有歐戰希望?有無清哥可以解釋吓
我哋和一場都仆街
忠孝仁義 義字包尾
本身都仆咗街
曼城和勝和。
https://x.com/welbeast/status/1783377751296160108?s=46

Welbeast大哥龍年都噏得出 好撚石
你識啲嘢。
「爭冠對手表現」

利物浦剛作客0:2負愛華頓,目前跟阿仙奴同踢了34場,有74分,3分落後阿仙奴(77分),兼得失球差也比槍手少15個之多…

從賽事所見,利物浦是不在最佳狀態,應付死球能力不足、一些主力核心高峰而過;而愛華頓將士用命,全取3分基本上已可望護級成功,「拖肥」最尾一週是要作客阿仙奴。

當然,曼城此刻仍失分最少,另外愛隊週日也要應付「北倫敦打吡」,有利物浦這一場為鑑,總之一切小心,不能夠有半點鬆懈。

加油槍手💪🏼#COYG

*最新積分榜形勢在留言
Isak 個人認為係勁化版耶蘇
屈係依家隊波欠嘅嘢
Ben White’s agent Alexander Levack: “No one knows what is actually going on in one’s life, so I really believe people should think before making a judgement or criticising these elite performers in public.”

Isak 呢啲總會有俾人睇通嘅一日
同耶一樣,季初左cup右cup打到曉飛,俾人睇通之後放你射都唔入
Ok
gyo 馬明 sesko呢
踢撚左幾季季初仲曉飛咁係睇通定睇唔通
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞