【Sir Thomas Teye Partey】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCXXXZ

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
27歲咪搞,又唔係好過托沙
佢又係d大嘥鬼
黑眼圈問題
咁全世界要買好多前鋒喎 隻隻都勁過耶石
Palace put £60m price tag on both Olise and Eze
https://www.bbc.com/sport/football/articles/c98zypwz593o
你似係比佢啲鳩爆呃到同埋佢老豆想佢去疤
IN FOCUS | William Saliba & Gabriel Magalhães | Arsenal vs Chelsea (5-0) | Premier League

https://www.youtube.com/watch?v=7yaDAOrR9qc
60mil買兩個?
btw傻波呢?
呢件夠哂失意
睇痢成日都覺得紐老師痴撚線,好多機會都唔入
原來耶狗仲癲
Crystal Palace will only entertain offers for star forwards Eberechi Eze and Michael Olise that start at £60m or more for each player.
7.17 4 -3.17 <-耶狗
17.47 11 -6.47<-老泥
高普算唔算失意
耶狗腳都未起到就訓低左
撚爆華西。
耶狗樂趣係扭人,扭到你射唔入同唔扭你射入,佢會揀前者
頭先睇focus先見到成口血
紐老師啲機會係比較明顯同空
耶就好多下都唔算完全既機會 但做射手要入 可惜佢唔係
Diaz唔係仲要成日傷架咩
紐老師係達蛇到會唔會調教到
其實身體質素好撚屈 又高又跑得快
Zirkzee
打包啦 要哂兩個
下季唔洗成日見到死跛仔同閪丁
既然係咁 佢可以死扭 扭到draw到幾條友就嚟圍住就好放返粒波出嚟 為隊友製造空位
買xavi simmons啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞