【Sir Thomas Teye Partey】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCXXXZ

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
派如果狀態唔好就會變十上十落超頻足球
希望IQ哥下年可以捉住佢
絕對係 我有諗target會唔會係買潛力Zirkzee
一來平好多 二來打弱隊咪用返飯傻奧前面先用Zirkzee
有樣嘢唔sure
係如果前鋒夠勁 飯傻奧中場組合效果係咪會唔同
Isak 挨左就傻 CF, 然後右邊出隻爆破翼
其實上場已經係咁比轟打反擊

飯打6 防守係好啲 但係好影響攻勢嘅流暢度
如果買哂雞般+Isak我會好開心
welcome Nico.
加納男人。
雞般似去鏝 鏝似驚洛迪頂唔住
仲去曼城想踢英冠?
呢個麻麻地 下年要收成了 一定唔可以玩潛力
下年都拎唔到野會好氣餒
屈係正中鋒,hold到波,finish唔差,人工唔會高過東尼,如果50m買到,屌得過
唔會啦 改罰錢嘛
從來唔使同有錢佬擔心
所以追貴價定潛力都要交俾達諗 輪換一定有
但買貴既新前鋒同kai 我諗兩個都7-8成比賽會打正選
假設timber健康長踢到左閘
最理想情況就係後面4個都防守好
中場照出返飯kai 奧可能同今季又唔同
50m 真係發夢 愛蛇歐聯 / 歐霸位,仲要正選英撚前鋒
曼城真係食屎隊 有無英超隊幫手做野`
中游球會一打歐聯就會現形,愛sir前幾年黃潛就係咁
我記得條友足總杯輸比獌都係笑笑口
我意思純粹係 50m 唔會買到 反而紐記因為下年無歐聯,係有機會搶下人
鏝真係勁撚賤
其他隊就即時扣分
鏝就拖長黎玩同改例罰錢
重要勁多得益 支雞永遠向住佢哋
最得意都係啲球迷寧願鏝贏都唔想邊隊邊隊贏
enzo係我覺得最伏既一億 一個world cup推高晒
身體質素無 速度無 射波無
防守都唔突出 得傳波比較合格
同利個endo package好似 但貴到on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞