【Sir Thomas Teye Partey】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCXXXZ

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
華記唔係續完約咩
始終後生,覺得唔會平過isak
/ 0 \ ?
傻紐 同 Isak 同價 都買傻紐
佢啲走位真係唔錯
又高 又快 又壯

身體質素都值哂100M
宜家我地唔係欠缺機會 係欠缺把握能力好嘅前鋒
我會揀isak 同埋佢個格唔錯
傻紐65M
G般80M
鑽石佬 68M
Raya 27m
後備龍 是撚但
2億五搞撚掂
Isak岩我地好多
咁講真,奧隊最大能力係控制成場波既節奏
傻紐65M
Gyo 90M
Isak 100M
G般80M
鑽石佬 68M
Raya 27m
後備龍 是撚但
俾夠四億五搞掂
傻鈕65m
Taa 80m
Konate 68m
AB 27m
後備龍 是撚但
組軍完成
taa
𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Enzo Fernández to miss rest of the season with Chelsea due to surgery 🔵🤕

Enzo had to undergo surgery due to the inguinal hernia as he was playing despite pain in the last months to help Chelsea in crucial moments of the season.

Enzo will be sidelined for several weeks, expected to be 100% fit for Copa América and the start of next season.

耶完季後都要做手術
賣nk+nelnel =45M
埃及+葡哥=free
快銀賣唔賣?
團體波狂燥要一個冇咁toxic既環境
射波佢有kdb level 傳就真係太多risky pass
個腦
尋晚利Po巴打屌佢屌到上天
已經唔記得左呢個人
成季廢𨶙到
呢2,3個月真心廢 我老泥吹奏師都吹唔落
佢最勁係夠腳法護波同俾到最合理既傳球選擇(但好少出乎意料)
然後今季進化到用超頻體能去lead press(勤力彌補先天防守天賦不足)
佢絕殺森林都只係3月頭既事
我覺得控節奏嚟講派對大哥先最勁 好多時進攻第一點係佢發動 彈後一下就拖慢節奏重新再造 彈前一下就加速進攻 奧隊主要係製造入球機會
快死
但係崩盤都絕對關佢事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞