【I/A】勝利女神:妮姬 (52)欲戴皇冠 必承其重

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
新玩抽到神罰同皇冠,係咪繼續all in抽?
可以收手留下隻限
thx
神罰都入埋手
小紅帽cd唔係40秒咩,點樣burst得切
而家國家隊係咪唔再需要紅蓮我隻黑紅蓮0突未升過
而家除咗長髮之外都齊 想趁住可以重置技能轉下國家隊
開2下爆1都完場
紅蓮而家應該只用於pvp
想問你點組
我同你同lv卡緊26-25
用緊 黑白jk/兔 +神罰+紅帽+麗塔
全部技同裝都t10咗但都過唔到
題外話,stellar blade真係好撚掂,大家應該可以再收卷

金變態真心好撚勁,除左對咸濕有精闢見解,每件衫冇重覆對個身有乜影響都做埋出黎,直達3A級外;整game啲橋都係痴撚線級數

所有男主角全部都會識喺後面睇月光
屬性弱電嘅版圖一定要用佢先可以破盾或中核心。以電屬性嚟講,冇水阿的話,佢一定係推呢d 圖嘅首選。
活動送嘅綠髮妹 同 企鵝妹係咪都係倉管? 我覺得佢地完全零作用。
泳裝阿妮斯有冇機會復刻換個皮咪算
我未上車呀

想問係唔係至少要有小紅帽先開局?
你呢set 嘢一個似樣嘅輸出都冇,搞唔掂架
鐘鳴都幾肯定救得返
應該會,上年聖誕聖露聖安都有入pool
比新手逃獄用
老屎忽咪冇用
https://discord.gg/gP8WXJ7U
Nikke HKG discord群歡迎老手入來討論吹水,都歡迎新手入嚟問功課
群內大佬多,但氣氛友善,歡迎大家入嚟kill time
最好就神罰/小紅帽其中一隻加皇冠

刷到其中一隻如果冇皇冠又冇心機刷既話
活動期內儲到20個十連抽
用200金卷保底換都得
個防塔真係幾正,用黎帶劇情
仆街見到成村垃圾湧埋黎,仲諗緊用技係咪搞得掂既時候,其他人就出黎救場
希望NIKKE 1.5周年越做越色色
唔只咁
塔防出妮姬嘅位仲有一個
幾肯定會返黎
爭在會唔會似瑪麗安咁異化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞