【I/A】勝利女神:妮姬 (52)欲戴皇冠 必承其重

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
部份水準ok d老婆唔錯同埋boom 佢活動應該都外判寫手
好緊火仲未有皇冠skin
一張每日簽到
牡丹果次都幾正
琴晚都仲係400抽得1張皇冠+克拉烏。
今日用星劍送嘅10抽,終於歐返次。
換左內奸ceo,睇怕收得就好似筆邦咁唔駛旨意
就係依10抽中左睇黎要買劍星支持下
160lv 卡左係18stage
而家組隊 麗塔 黑白兔 神罰小紅帽
有冇啲咩組合推圖會比較好?
唔太搞得清楚個時序 ... 主線反擊部隊去追拉毗(小紅帽) 時遇到皇冠同鐘鳴,照計應該係發生喺番外篇同依家 LAST Kingdom 活動之後 ? 定係應該係番外篇 > 主線遇上 > LAST Kingdom ?
最好留啲卷
2週年前會有水阿妮
有無抽皇冠?
27/28關有時要用下佢推圖
好似係 主線遇到嗰陣瑪麗安好似已經住緊喺王國
Nier聯動果次好深刻,本身諗住鳩玩del驚,睇埋故仔唔覺唔覺就課左3千幾,之後就玩到依家
就係呢個 !! 咁既然主線係發生喺之後嘅事,即係鐘鳴會無事 ? 好想追埋個 story 1,但係又唔想啪石睇故事咁 on9
皇 神 暗蓮/紅蓮 帽 長髮
打boss/防守關就換蓮做麗塔
暗定紅好?
大部分時間應該暗勁啲
但都係睇關,用暗過唔到咪試下用普通紅蓮
鐘鳴9成9冇事啦, 都開始緊修復
而家last kingdom 係最新發生
王冠鐘鳴已經遇過(拉毗)小紅帽再返咗去

呢度紅色貴客我諗就係講緊佢

應該真係
番外編 > 主線 > last kingdom

佢咁講就應該係番外>主線>依家活動
同你一樣

Ch.25-26 火龍入侵完
皇冠鐘鳴見到大爆炸去ARK,中途執到小紅帽
之後遇到主角,交底小紅帽俾主角

主角一行人 --> 出發尋找故鄉
皇冠鐘鳴 --> 返去城堡 遇到Kilo
Indivilia同Talkive--> 食完火龍就甩甩轉轉去左城堡果頭

所以依家last kingdom 係現在時間線

佢果個故仔諗返都覺好有心機,除左諗深一層2B冇嘗試捉人走外,4個聯動角符合返佢地性格同行動邏輯,地圖轉變得好正

而家睇到故仔後段,但因為同質我都仲係覺得性能上人造人應該係>>>Nikke既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞