【I/A】勝利女神:妮姬 (52)欲戴皇冠 必承其重

1001 回覆
9 Like 5 Dislike

廠商 : SHIFT UP , Level Infinite

本期活動
神聖円卓領域キャメロット

鎮樓圖

自行轉其他國家地區下載國際服版本
選擇台服以外伺服器
不同地區伺服器亦可選所有語言

伺服器推薦揀日服,最多禮物碼

今期UP
いまは遙か理想の城
最果てにて輝ける槍

4月時裝
Pass

轉盤

下期皇冠轉盤(未確認)

日本在地現場活動

官方Twitter
https://twitter.com/NIKKE_japan?t=_3GmDOrdJcOZD0ErCVu2ww&s=09

現版本國家隊 12333(123係講緊爆裂技種類)
麗塔(1) 白兔(2) 黑兔(3) 神罰(3) 小紅帽(3)

黑白兔女郎要痴埋一齊用

其他人選:
1號位:好女人桃樂絲

米卡:雪地夥伴

(取代麗塔) 長髮公主
(取代其中一個3號位)
白JK蒂亞

2號位:
皇冠

黑JK娜嘉

黑白JK要痴埋一齊用同手動開爆烈
補血老師瑪律恰那

3號位:
魯德米拉:冬日之主

紅蓮:暗影(個突向)

刷首抽/買帳鐵膽:神罰+小紅帽或其他國家隊成員

特殊攔截古鐵(火車)攻略 by人間農場巴打
綠光靠諾伊斯跳舞扭晒佢

車頭打完飛彈,去緊車尾既時候要手操諾伊斯,而且auto一定要係off既狀態;
諾開炮嘲諷之後,一直hold住起身既狀態,聽到“砰砰砰砰”四聲射出四粒綠光之後,縮返入牆 (一定要關auto,否則諾會伸番個頭出黎中綠光)
=>喺牆後都係聽住“砰砰砰砰”四聲射出第5678粒綠光,同時第1234粒會喺身邊擦過;
=>再伸番個頭出黎hold住,聽住“砰砰砰砰”四聲射出第9-12粒綠光,同時第5678粒會喺原本係牆既位置擦過;

我唔記得左一輪係12粒定16粒綠光啦,總之係咁避。
講就易,但強列建議搵舊影片學,要練習。

其實唔一定要諾先避到,但諾有嘲,你知道綠光一定會瞄佢就易操作好多。
撚到好熟既話,唔嘲諷而係即刻切換去綠光瞄緊既人都扭到架。不過就要一瞬間內睇到綠光飛緊向邊個度先得,而且唔係4粒4粒咁扭,要用眼望,難度幾何級提升

最新國家隊既22333應該點擺位
ios好似好煩咁
an機嘅話
開個日版帳,就可以是旦課,唔駛jcb之類
日本store dl nikke
再用同一個 apple id 轉hk store 就課到hkd 價

以前係咁轉區會鎖咗唔比轉
依家仲會唔會?
新po 黎明

Btw 唔好只係掛住1.5週年
打埋主線先
打主線升基地攞多啲資源啦

班大6仔又嘈 解包皇冠背面無野睇 不過佢可以嘈到變番透明我唔介意
好似布甸咁
好多水軍 戰女班卧底入晒去 小小事就發大

電子妓女真係好正 我就係要呢d咁純粹既ham sup
真心比佢搞到打主線都無心機
因為俾人拆包左佢個咁色既skin令我覺得需要3突埋佢
shut up and take my money and sperm
鬼佬繼續攬住班SWJ要既肥婆同男人樣啦
想問下洗唔洗刷首抽
劍星
樓豬pin this
裝左神罰skin終於唔洗聽bb仔語音
有返瑪麗安個feel
Skin唔使三突都可以擺大廳
有心想玩既一律建議有冇d今日刷出黎既初始號皇冠+神/小紅帽 兩隻都有更佳 自己刷有排你刷
我知但整到咁色值得獎勵佢
鐘鳴

皇冠搶番鐘鳴身體時果種霸氣同狠狠羞辱果隻異端者,型到
買神罰 小紅帽號
再抽一隻皇冠?
60抽咩撚都冇
猩猩同蠍子
我要你地血債血償!
想直接用金卷換算,唔想等
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞