【I/A】勝利女神:妮姬 (52)欲戴皇冠 必承其重

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
妮姬盡量放埋一齊, 吉洛開技上buff 時 d 妮姬可以食到個buff

神罰打手放係 U 型路口,最好係兩條路既交匯點,

咁樣可以用盡佢既攻擊距離

神罰前少少再放個冰塔減速,等佢可以打耐dd,

最開頭同最尾放塔守尾門,最好揀d 可對空既,

中間d 位是但塞一兩個火塔

升級時升晒妮姬秒

故事應該係「17章」將神罰交比白雪佢地之後就到「番外篇」
「番外篇」由神罰變成瑪利安(第2情感)之後過一陣
就到22-24章火龍入侵方舟事件到拉毗變身小紅帽
(遠方發生爆炸,有機會皇冠過緊去果時就見到小紅帽)
到主線25章指指搵到小紅帽,皇冠佢地走先到今次last kingdom
整咁多黑幕出黎都填唔曬

方舟唔整劑銀牙重組,主角唔背叛過底或者整個joker(一直都覺本身克拉烏係做依個位不過改左)出黎都搞唔掂
張放題卷點樣用?
唔識咁
咩嚟

呢張唔識點用
應該係講緊果張好感度禮物 去面談果度可以送比班女
用嚟升好感度
諮詢之後禮物
thank you all bro
Arm
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=36390&snA=13786&tnum=1

妮姬將改編成舞台劇《NIKKE THE STAGE》
於2024年6月6日(四)~6月9日(日)在Kokumin Kyosai coop Hall /SPACE ZERO演出。

頂,我13號飛日本牙
現場睇搖pat pat?!

依家諗緊抽唔抽呢個,但個特典有啲廢同唔知呢個活動係咩形式
新手琴日入坑,想請問下今次up隻皇冠抽中1隻之後,應該留石定繼續抽搏突3?

我上網睇如果冇5隻突3角就會卡160lv, 所以想問下呢隻新角值唔值得抽到突3。
呢隻絕對值,但如果你無置頂個堆驚角會推唔郁啲圖,當然都可以就咁開驚,同埋你手上既石同預算有無信心抽蛋3隻出黎先
如果真係值,all in完d 石都未中夠3隻,我都肯課到突3嘅
阿妮斯= 星君鼠
回鍋又留名 有冇Code
玩呢隻驚除左強度最緊要就係性僻今次allon完都無3突唔緊要,除左好似水著聖誕呢類節日限定外,基本上所有角都會入普池,雖然機率低啲,但都有機會歪到朝聖,加上普池抽夠160次可以開願望清單,普池用佢送既著卷抽就得,派得都豪爽
只要有5隻突3既角色
咁同步器就可以將lv1既英變成滿lv?
佢會暫時變埋突3?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞