反轉!遭强奸的西班牙女網紅回國後,揭露印度醜行:身上都是精液,被警方强行隔離

511 回覆
1360 Like 31 Dislike
屌到俠義有風濕都似
https://youtu.be/iecgHXU3ClY?si=B4BAckohPleyUYuq

11:45 我唔知喎 我睇唔到 我唔信 唔關我事
+1
我心諗佢要切除視頻係咪戇鳩?
你當外國人返咗去自己屋企之後佢唔會upload成條片上去詳細講?
印畜有無拍片

好撚神奇 望住啲鬼畫符但完全明咩意思
其實有啲連登仔都同咖哩佬差唔多
連登:上得人屋企預左扑野架啦
咖哩佬:出得街預左扑野架啦
高種姓階層唔搞得
搞返低過自己種姓既女同遊客就無事
內疚住扯旗
講態度 其實印度人先係表現得友善果個 佢哋永遠都對住你笑 但對得你笑一係想R野 一係想呃你 一係想嗒咗你

想像到一開始佢哋my briend my briend r水吹 跟住開始攞零食 個腦已經諗緊夜晚點姦咗人
印度人=錢+性
印度人統治地球
印仔冇叫個老公奶乾淨埋啲精都算係咁啦
拉到人未
By Google translate

He was not present at the scene, that's okay

It is possible to go that far and there are risks
隻隻字我都唔識,點解擺埋一齊我好似睇得明
英國啲indi 好多都係北方邦精英,帝刹利,婆羅門個種。都脫亞入歐前都讀包書有幾個錢系身。仲有錫克教

真正賤民個啲係黑個墨汁既純種印度仔。依類加拿大同中東海灣國家比較多。有讀過書但係文化都係低控制唔到自己條撚
雞姦個種性奮+純種歐洲白人+NTR

個種程度同亞洲人輪河北彩花一樣刺激
弱智先去印度 明知山有虎
盲山嗰啲地區有撚呢啲
大佬諗同做差好遠喎
連登仔明顯9up吹水多,咖哩真做仲要叫埋朋友join。
不過,真心歐美白鬼就真係唔知話佢地天真定戇鳩好,出名危險嘅地方佢哋都可以覺得無嘢照去/當文明國家咁去
呢個想法太On9,咁多選擇,點解要去印度?!

被逼揀,情願去北韓都唔去印
中國人最好嘅地方就係佢哋多數都只恰中國人
有冇人覺得出左事之後男女受害人冷靜到有d離奇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞