反轉!遭强奸的西班牙女網紅回國後,揭露印度醜行:身上都是精液,被警方强行隔離

511 回覆
1360 Like 31 Dislike
周處除…
1,因為在印度市鎮上找不到旅館,所以他們只好在野外(距離小鎮800米)搭帳篷露營。

https://www.youtube.com/watch?v=-nKNgV1zSjs

link都唔放,我唔撚柒鳩屌你個含撚笨柒個老母個生滋甩毛爛臭花粒白濁梅毒性冷感閪都唔撚柒得嘅
好多日本妹去
勁弱智
仲以為印度警方會姦多佢一獲
九唔搭八
講緊強奸咪對番盲山

你講蘿莉島?中國嘅黃藍綠性質惡劣 n 倍。一惡年齡極細,二惡強迫成份更多,三惡公義永不申張,四惡公權力有份參與
蘿莉島有齊你講嘅嘢
咁其實出發前就應該要卜好哂
定佢諗住周圍去到邊住到邊
地獄鬼國
睇到扯左旗
周撚圍都係天眼 要你反支既時候唔反 反唔落手就夾硬反
癲狗
女網紅可能有性病添,
的印狗叫雞唔帶套
條女真係幾符合中東區域的審美、身材又正

20歲左右真係可以射3-4次
你呢個情況係好似kk 園區咁畀人賣豬仔賣咗返大陸呢啲情況好多國家都有,唔係話幫大陸講嘢

但印度係講緊你去旅行都會畀人捉去姦

呢樣嘢係得印度有,佢哋係直頭係連遊客嘅安全都保障唔到
佢哋咁樣環遊世界肯定去到先搵架喇
但寧願露營都唔繼續揸出去搵地方住
以前有個系列個女優係比啲生番追住黎屌
屌你Hebrew都唔係咁
算啦,呢啲警告邊會有人驚,想去既一定會話自己醒目加唔會黑仔,另外講真呢2條友,明知俾人騷擾咗一次,食完野仲敢返去個度過夜露營…….當然冇人應該得到呢種遭遇,但印度個個星期都有強姦輪姦殺人,呢對情侶都一樣照去,有啲國家真係唔適合旅行。
核平咖哩國啦
垃圾國家
我唔係特別撐中共定美國
根本有啲物種應該要滅絕 掉2粒原子彈去收佢哋皮
如果美國係極權國家 嗰啲蠻不講理嘅女權當自己係狼就係狼嘅on9拎去打靶 其實世界更美好
自由+大愛vs城牆+獨裁 好撚難簡
我認同著短裙就唔代表預咗比人望
不過女人去印度係真係預咗比人強姦
硬係有人唔個邪要去試吓
咁而家佢去咗,又得到佢預期嘅經歷
唔需要可憐佢
訪印撚值得擁有
中國安全好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞