反轉!遭强奸的西班牙女網紅回國後,揭露印度醜行:身上都是精液,被警方强行隔離

511 回覆
1360 Like 31 Dislike
真係好癲
豁出去但又唔係做大事
未必既, 睇下你咩種姓啦
香港都有啦
英國都管唔得掂嘅垃圾民族,好在佢晨早就放棄
作為男人都唔敢啦,只可以講佢哋抵死
印度想重振旅遊業,應該立法批準旅客持槍入境,無槍既就可以係印度入境既舖頭買
慘過返印度
窮撚鬼佬,窮遊印度,又唔住酒店,野外俾人夫目前犯,只能怪自己無錢住酒店又唔上網睇吓印度啲新聞
仲要逼男嘅張開眼,女嘅叫床,精液仲要唔洗得
奸姦唔識分
其實係咪同本身一樣只係照䆁
純種係唔係信伊斯蘭教?
台灣真係為咗要所謂同世界接軌,搞好多融合人口政策,側邊話俾人知佢響世界上點樣有自主性,同埋踩入世界舞台

但簽返嚟嘅,坦白講,都係啲低等族裔,台灣本身已經響桃園嗰邊都好鬼多移工,烏煙瘴氣
唔係唱好香港,但對比印度,香港啲閪嘢算得啲咩
其實香港人普遍算友好/正常
除非咁啱去中一品刀削麵果啲地方食野
其實佢老公仲夠唔夠膽掂佢?班友分分鐘冇用套就屌佢
其實你係真係戇鳩
定未離婚過香港
所以以為香港比較其他亞洲地方都係差
係呀係呀
你說的對
很多港女上深圳都俾人強姦過
對嗎?
時間長達一個小時左右。視頻用了英文、中文和西班牙語,顯然是想讓更多人知道自己在印度的悲慘遭遇。

有用中文?
不過好多黃絲上深圳玩
應該係鐘意去鬼國探險
又唔係見唔見慣風浪. 但情緒點樣表現可以俾到一個方向你估發生咩事, 但唔應該係一個conclusive 既證據.

岩岩netflix 有個紀錄片 American Nightmare
個女事主都係俾人強姦, 當中有啲人都係因為佢表現得好冷靜, 所以D人話個女事主係扮, 或者扮俾人強姦想屈個男朋友/屈錢.就算醫院出埋強暴報告, 警察都先入為主諗個女事主想點隱瞞佢地... long story, 有時間自己睇.

我都記得有一個法醫人類學家, 喺一單case度同D陪審團講手既形狀可以點樣每一個人都唔同, 而都證明到個疑犯就係強姦個女仔既人. 但最後雖然陪審團覺得個法醫人類學家既研究冇問題, 不過覺得個女仔喊得唔夠慘所以覺得佢冇被強姦
https://www.theguardian.com/society/2019/mar/26/sue-black-hand-recognition-database-child-sexual-abuse

冷靜又問點解冇情緒, 又喊又盛D人又話太激動係唔係扮癲. 到最後, 都係要睇證據.
6,男方被毆打並被控制後,他們摁住了他的妻子,女方進行了反抗,但手被刀割傷。在輪奸發生時,還不准男方閉上眼睛。必須觀看過程,逼迫女的必須叫床,不叫就毆打她丈夫。

用咩話講? 西班牙? 英文? 定佢地識印度話
叫床既各種話係咩
咁似另一個文明古國?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞