反轉!遭强奸的西班牙女網紅回國後,揭露印度醜行:身上都是精液,被警方强行隔離

511 回覆
1360 Like 31 Dislike
1.1萬歐
你當佢哋原始動物。完全冇道德觀念。想做就做
咁諗有d 仆街
印度係全球最多人口
係咪因為太多強姦?
但可能係事實
未成年緊係更加性慾強啦 小朋友強姦成人
唔好侮辱動物 動物都無咁evil
同哥布林一樣
辛偉城方光宗耀祖
arabic 嚟
大陸呢套管回豬確認好掂,對共產黨唯一認同就係佢對回豬手段
唔知點解睇得明
中國人根本要管
世界三大最多人用語言,有咩問題?
ching你好撚癲
你講香港人係咁去消費個個?
成日話自己好文明果個
咁香港人多唔多去?
分分鐘班印狗真係好似av咁,

將條女由頭到腳都射滿哂精,

睇到point 7,細佬好唔爭氣哋硬咗
佢睇得太多TBB 以為比人姦完會short撚左
呢單野上到國家層面冇可能係假啦發生係中國就可能係引流
陀槍師姐教壞人以為畀人姦完就short

大台啲強姦戲又好撚好笑,打你一巴就暈撚左任人強
既然冇道德不如去打劫食大茶飯
或者叫雞走數
真係唔明有乜好強姦
去到印度
佢杯雪糕一定變咗精液
傻啦

一早搞掂晒入晒西方社會骨,無任何方式去挑動到直到佢地個套玩爛佢

印度人高種姓個堆係勁,但陰濕又鐘意打嘴砲,所以 CEO 政客個類容易貪到一大筆既工作係佢地非常鐘意既職業

低種姓又係一鳩樣,最鐘意吹水唔抹嘴,講野多過做野,做野做錯野再督你話你做錯先令佢錯

兩種印度人都係鐘意生仔,窮個啲仲生得激要同蛔鬥生得多,因為佢地知人多就多選票可以把持政局反殖民西方

事實上印度人只愛吹水既野可以睇佢地無乜點有重大發明或將啲發明應用係世界上,相反東亞人入面日本就 carry 多數諾貝爾獎

因為東亞人有個種埋頭苦幹既精神文化,印度人見你地班友咁樣做野咪係背後偷雞領功,所以佢地印度搞左咁耐都係基建垃圾,最鐘意係走去加拿大英國 R 撈再上位,再用人為親

放一個印度人做 manager,咁你一年後就淨係得番印度係做經理
人地有限budget真係成功環遊左世界,唔明有咩咁on9,你做倒先好笑人啦
外國人邊撚度都夠膽去
咁就代表唔on9?
睇佢去杜拜成條片介紹係食麥當勞同KFC
我都唔知睇咗啲乜9

on唔on9同佢去過幾多地方有咩關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞