2023-24 NBA季後賽討論區(6)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
其實佢係由幾時開始變巨 頂多咪middleton mccollum lv
咁你又誇張左
話曬都試過2季場均30分
得份約係巨頭價
木狼大把後生,大把潛力待發掘待進步
但太陽主力又老又殘,只會越來越差,薪金空間又無,選秀權又無,真係死局
Curry嗰年啲3分玩到前無古人 改變nba生態 你攞隻腳軟tatum嚟比 無撚嘢嘛

小牛上年個閪陣頭半季當值仲keep到頭8已經好勁 你睇返個陣睇吓今季仲有邊個有得打先啦

當值如果有塞個陣 一早兩三個ring啦根本連KP都唔使trade過嚟

傻閪諗住攞tatum同當值比較 有無大諗頭咗啲吖
其實Tatum 都試過搶7拎50分帶隊入下一輪
不過真係唔穩定
點睇 就算唔overrated都勁過廢痰囉
結論:
當值可以一直賴隊友
譚仔可以一直依賴隊友
唔好咁啦 東岸都有不拿既熱火皇朝球隊
唔係咁易過
Net rating歷史第2嘅陣 仲高過宇宙勇
其餘4個人都係2way player 其中2個仲係all defense team level

然後衝出嚟同人講 冇咗廢痰冇人iso點算啊 你哋迫害underrated廢痰
20 Bubble年打到23都過唔到 今年終須砌到5星陣打贏不拿收咗皮嘅熱火
簡易咁講,當你收球持球上籃時,手腕以上掂住籃球的手掌,是當作籃球,打中也不是犯規
22年咪過咗
你又吹大咗
開始覺得條友假膠
之前睇過唔係好記得
印象佢有話佢防守唔算好 唔識夾第二個ball dominat既player 同埋主要佢就算落左場都仲有brunson或者kyrie run所以唔會令到佢on同off個rating相差太遠 不過佢都係話luka既offense係歷史top 25咁濟啵 點樣睇完覺得佢overrated
本身自帶體系既球員好似好難overrated
22年其實都好可惜
2-1領先結果比curry教訓
Luka要大量球權先打得出
佢同irving都要玩左半季先搵到1+1>2方法
Go Bear 終於可以平反
Go bear買貴左就一定
不過係由水貨升級做貴價貨咁解
NBC Sports記者Kurt Helin轉述消息源,表示不要期待Trae Young加盟馬刺的可能性,馬刺內部不認為Young是未來(Victor) Wembanyama合適的搭檔,如果老鷹願意,馬刺對Dejounte Murray更有興趣。
平反雙塔唔Work 同埋季後賽會俾人點名單打
狼今年似樣 不過要贏都係睇Ant 可唔可以變超巨
Trae Young去網夾大橋咪得
紐約人又鍾意佢
似去猢多
Ant有巨星潛質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞