2023-24 NBA季後賽討論區(6)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
Zion仲要受傷
輕鬆打弟胡
其他三個matchup打完已經冇左半條人命
傷埋真巨Allen更加唔使打
下次叫雞塊唔好俾SGA絕殺
叫Ant追平三罰中曬就得
真 狼啲後生仔好癲
得狼同塊有冠軍相
西岸打生打死
東岸波士頓龍蝦一早坐定定係度等
唔覺佢夠艇/牛打

波頓對面真冇埋butler
打騎又輕鬆
打紐約或鹿都唔算太難
紐唔易打
騎士唔輕鬆掛
姐係好似文件河咁
可以Lead人3-1再輸返轉頭
咁佢係有料定無料
嚴格嚟講 pg仲遲過可愛入艇
game 1比oubre team kill整傷左
依家mb基本係五勞七傷
https://www.reddit.com/r/nba/comments/1cbf761/injury_kelly_oubre_jr_accidentally_hits_embiid_in/
睇小牛都真係蠃得好辛苦入到下一輪都周身傷
認真本身有zion既pelicans先好簽,完剋雷/大飛/牛
season尾二個場輸比刺搞到po條路難行左好多
好彩塊輸送個西一俾我雷
如果唔係而家湖2:0緊我雷了
嘩大腸下年個cap 已經205m
仲要冇哂pick 可以點執
https://www.facebook.com/share/r/Km4jAtM9QSra1R8e/?mibextid=qi2Omg

死肥仔跑到就死咁
轉頭又可以屈人機
依場luka+ki都打出水準 反而大飛個邊37%+27%命中率 輸3分 luka唔出等輸
執柒
睇黎Embiid要打足48分鐘
After game 2 of the Knicks-Sixers series, Sixers net rating with Embiid on: +12.78. Sixers Net Rating with Embiid off: -72.97

Embiid ON (76 minutes): + 12.78 Net RTG. 127.46 Off Rtg. 114.76 Def Rtg.
Embiid OFF(20 minutes): -72.97 Net Rtg. 64.86 Off Rtg. 137.84 Def Rtg.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞