2023-24 NBA季後賽討論區(6)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
今年celtics贏到
Tatum咪可以吐氣揚眉
咁你又講死左 始終仲後生有得進步 書人同佢比 佢係高班啲既
https://youtu.be/rBZ7qQIc-Tg?si=XbtQ4NwPAGyWwW0b&t=627
所以呢下係因為計左已經收球上籃而no foul?
睇怕都唔得
想問beal 呢d咁既料 憑咩咁高薪
講緊kd
Booker最多allstar
Ant都就追上佢
弱隊刷到數據
又要留人 唯有高薪
順便講埋je 三巨頭呀ma 廢撚到
咁呀luka play得咁good
Tatum last 年季後賽play得like shit
And then 塞軍成team no Tatum 都打得good
小cow 無左luka 當值就弱than 有佢
U say 啦?
d高比門徒 tatum booker Embiid
全部都沽名釣譽
beal個張養老合同黎
點知冇啦啦收到禮物
Giannis
弱隊養老賣飛開大約唔係問題 點解會加no-trade clause比佢先至係問題 後續想處理都煩
當時既por仔仲覺得自己係球星料起碼做到second option
係不停傷去到巫先開始認命放下身段做一個稱職既starter
不過por仔唔係咁多傷既話,其實真係有機做all star常客既
15年鷹隊60勝都無人入all nba team,雷霆無playoff龜都二陣,你使唔使同Millsap平反吓
巫冇所謂
本身諗住比beal係到一人一城
養下老 賣下飛就算
點知2個傻鳩衝出黎幫左變左poole
雖然暫時睇poole都冇撚用
其實上年都係咁講
Nba6犯離場後
會唔會同足球既紅牌離場後一樣都要下場停賽?
呢隊波士頓,砌到5門齊發,仲要在東岸坐山觀虎鬥,拿冠軍是基本要求
唔會
其實大腸唔算話用好多野換beal番黎
係估唔到beal黎到仲衰左,三巨頭齊哂好似仲廢左咁
最慘去到26-27先完約,仲有幾年要捱...
Tatum 有一個All-NBA, 一個All-star + 一個DPOY做隊友, 仲有白帝
講真是但搵一隊既球星換入去成績唔會差好遠

GSW無左Curry//DAL無左LUKA 成個system都run唔到喎
俾多年時間睇
上年木狼究俾人笑到佢面黃,用咁多pick換go bear,成績好差
狼今年打到入西三,隨時可以奪冠
https://youtu.be/dZfufGaRhHg?si=UfYve_aS3GCcGuqG

我係睇完呢條片先覺得luka overrated唔知大家點睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞