2023-24 NBA季後賽討論區(6)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
唔難
係睇大腸有幾大咬
如果肯要球隊2佬級球員+asset大把隊肯衝
等輸
西岸塊狼出到線
屌打波士頓
其實真係
佢咁耐都拎唔到冠軍真係唔合格
大家覺得tatum 定luka 勁d?認真覺得兩個差唔多level,luka 係個system 不過tatum 易d build aroundtatum 好underrated
唔同level喎
Dincic是MVP級超巨
Tatum?頂盡一個allstar,/superstar,…一講到mvp, 無人會提起tatum
呢個都係一個問題嚟
講真今年無人提佢真係極唔公平,隊波戰績係by far the best in the league, 佢身為最勁果個邊有可能唔係個conversation 入面? 咁curry 第一個mvp 都唔應該攞到同埋佢offball 同defence 好luka 好多,所以我覺得tatum 因為上年playoff 打得唔夠好比人underrated 左,但係其實上年luka 連playin 都入唔到,所以我唔太明點解tatum 會有咁多hate 而luka 可以有pass
呢隊波換大橋入去都聯盟第一啦
賽後replay
Irving個下真係打晒落Leonard手
點解會successful
打落邊個位?

上籃嗰陣,手掌係計個波,打到都唔係foul
當值幾多神仙波呀
塞淨係今日對艇/牛是但一隊都唔容易食
仲要雙J 出哂名一有壓力就會失準
真咩。。。邊個負責打iso
假期白Por啡全部都有能力打
是但啦咪當還返
Green 企直冇跳都話foul 都痴線
2022 2023playoff 連續食屎 所以冇人j佢
睇吓今年幫唔幫到自己平反
上年luka 連playin 都無得打喎。。。。點解大家對tatum 咁harsh, 對luka 咁forgiving
我冇講緊luka 只係見你講緊playoff tatum
咪話上兩年食屎先冇人J佢
先話睇下今年爭唔爭氣
Tatum隊人腳好過牛仔咁多
牛仔放走晒por同墊賓神
sor 令你誤會左,我係唔明點解好多人對佢地兩個係兩個standard 姐
其實luka 真係唔易build around, 同porzingis 咁唔夾
你明唔明一隊球隊整體實力 和 個別球員的實力/表現是兩樣野
始終本身佢係美國人 nba係諗住捧佢做新門面
又kobe死忠 又傳統強隊 大家本身Focus佢嗰度多啲連續兩年交唔到貨咁咪harsh囉
真心Kp一早肯接受係塞呢個角色 當初就唔會唔夾啦
Tatum頂盡同booker同級
都是allstar到 superstar級
但到不了更高級的超巨mvp級
tatum 點都勁過booker 啦嘛。。。點解你覺得佢去唔到mvp?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞