機戰遊戲/動畫/情報 集中po 9 [2024,新作何時有,專放假消息者不得內進]

450 回覆
1 Like 0 Dislike
再早D仲有白鳥九十九
萬能KEY
希望下次keep到-
機戰唔退步已經算執到
畫面退步
系統退步 好似OG學技咁
劇本本身仲易出事
下次幾時先有
笨大仲係DD消費緊剩餘價值
DD應該就執果幾pack野加速滅亡倒數
raiser sword都唔想課

講真 課1pack貴過一隻驚
OMEGA5年半
DD參考佢應該差唔多
玩得一隻得一隻
我都覺冇平石都唔想課
可唔可以出埋風魔憑依先執
大把舊作
一個月重玩到一隻都夠你玩多5年
唯有係咁先
之前出到
今次應該都得
繼續留資源比正樹
X最少都↓↓↓起步
飛雲歷險記真心搞唔掂
為咗行勇者特急劇情夾硬成座城鎮轉移過嚟真心on9
原作敵人又hea整
得一款然後轉金色就變高級兵
除咗女豬之外一無是處
係我少數連一周目都唔想打爆嘅機戰
萬丈A夢無所不能
Z2雪莉都係佢救返

古利明龍飛都3萬血係咩事
講緊名倉個個人評價
Z1應該係最高峰 Z2仲差唔多
Z3個時就一定係最差
V有少少回勇 但上唔番Z1Z2個期
X就一定跌架啦 但再柒都比唔上Z3
T爛尾 30平平 佢個人評價

Z3根本就係版權作入面大玩原創
掛羊頭賣狗肉 劇情仲要柒 仲要兩集
X就算劇情柒 都仲叫係玩緊版權作

原創方面 佢HEA整都還好
如果係認真整D垃圾出黎 評價點會仲好
憑佢寫個原創主角出黎 屌打你版權主角
寫個原創勢力 要改弱版權勢力陪佢打飛機
你X再柒都唔會咁 反而寫柒隻龜黎遷就番版權作
Z3個種意淫係機戰史上排第2 得一隻可以大勝佢
講劇情Z3根本災難級 CROSSOVER作品咁樣已經係地底泥級數
X你都識叫做飛雲歷險記 咁魔神FANS睇得都會爽
Z3邊個有得著? 原創撚? 喂比撚佐個OG隔離班友啦 仲要踩過界 比人屌爆都係自己囉黎
就得垃圾寫手會自HIGH到

等緊佢幫復
其實Z3點解會踢走舊參
上頭命令某D新參一定要有,太多作品handle唔到?

唔想重新畫過咁多套/版權過期
我偏向版權過期
Z3個種情況一定唔會係太多作品handle唔到
因為就算比多幾套舊有作品 佢都只係淪為抬原創既祭品
自己睇下六神合體 真三一個堆有咩作用就知
囉黎吹奏御使點點點
同埋Z3個情況係用番人頭ICON 正常有腦既都唔會信佢個套咩玩家想要
OG就比晒兩樣你
所以好明顯就乞衣 慳得就慳 版權費慳
實情就
佢係第二次Z開始就開咗個頭,係都要整兩集

嗰陣2011年,仲記得係311地震之前
安倍三支箭仲未發射,日圓匯價仲係好高嘅時代
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞