機戰遊戲/動畫/情報 集中po 9 [2024,新作何時有,專放假消息者不得內進]

482 回覆
1 Like 0 Dislike
話說已經block左呢件弱智,佢仲有無入黎放負同人話無可能,死心啦,你都好無聊,你地杯葛我呢啲懶係獨醒撚嘅弱智留言
應該上個post開始未見人
W故事好精彩,推薦
NDS同3DS除左K之外都推薦
OG就難講少少
劇情膠D,但參戰作品唔錯,有Fafner + Zoids
K何止係劇情膠d,係直頭原作破壞級別的垃圾
基本上得Virtual On、鋼鐵神同新宇宙飛龍的值得睇
W LOE
A D L OG1 OG2 EF EXCEED
R J
學園
K
解釋省略 真係想知再講
唔係想賣關子 要打真心煩
純粹為咗後兩套玩L都得
最大問題係k已經跑左呢兩作的劇情
變左L大省略到直接後半戰
始終啱啱先參戰完唔想重複多次原作
唔係又好似超能加爾咁
不過任系處理前作已經參戰過作品都會轉玩法冇咁悶

聖戰士
UX原作完結參戰
BX 行原作劇情 比埋雪霸你

SKL
UX行原作劇情
BX 地獄公務員 原作完結行IF線 拉埋真Z玩

MF
UX行原作劇情
BX 原作完結 拉埋30玩

UX BX行原作劇情 拉埋幾套高達一齊玩
當年AR JWKL都係引擎重用
唔知點解D零舍獨樹一格
其實幾有特色呀,點解唔重用
珍珠白
ka神版我都係岩呢隻色多過銀
Yes this
岩岩睇完seed 劇場版 應該算好易入機戰
我喺嗰邊個post都有幻想過,如果加入機戰會點

如果仲有新嘅機戰版權作
就應該要加入以下作品

機甲戰記威龍
天使與龍的輪舞
Code Geass
馬沙之反擊
Gundam W
Gundam 00
Gundam seed freedom

淨係諗到將呢幾套作品故事融合埋一齊,諗起都興奮
呢堆 我好似淨係玩過學園
同埋PS2既OG
我會再進取d remove馬反

Btw上機甲戰記既原因係? 感覺同你其他所選擇既作品無咁多位可以crossover 咁

D+ 上Macross既新消息:

傳緊D+ JP 1/5 開始上Macross Delta tv版,3/5 上電影版,另外幾個系列暫無消息

最簡單嘅理由
馬反應該唔cut得
寶少作為UC icon除咗某幾隻冇份基本上全勤
學園都柒柒地
係冇K咁柒
J W K L UX BX 學園 NEO
全部任系
好難先有得抖下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞