機戰遊戲/動畫/情報 集中po 9 [2024,新作何時有,專放假消息者不得內進]

448 回覆
1 Like 0 Dislike
唔記得左佢
搵其他頂佢
J有g seed
W有w seed
K有seed
L有w seed
ux有seed 00 sd
bx有uc 00 age sd
學園是撚但 冇咩所謂
Neo得g
結論
1 seed就高達界老二
2 之後應該w 00
3 g太另類 獨擔唔到大旗
4 大佬寶少家機傻既先會想踢走個大佬 就好似og話要想踢走魔裝一樣
所以之前隻G Gen揀果幾套黎整係啱
除咗鐵血仲有爭議性之外
G人氣高都係放DLC過下癮
seed都識出套freedom 比較接近無印seed個時既性格 算係幫路人真平反
鐵血睇下可唔可以好似seed咁有機戰幫佢平反再回流到續作
所以首先要有新家機大改鐵血on9end
之後多人吹奏
再回流到新作
Seed Freedom知自己衰咩再修正真係大滿足
問題係鐵血要改真係好煩
成堆痴線超級系喺手都會驚堆魔劍
會諗起奧布突擊達加咁嚇到成班要走
如果係跟seed個隻玩法
首先名倉要大改鐵血到打晒原作面 恥笑/屌爆號角方 即係機戰z咁 如果睇fans既話應該易實行過seed 始終我唔覺號角有aa神教咁多人 但咁即係咩長井岡媽個d全部得罪晒 b財團個取向就好重要 睇下攬邊一面 佢死攬自己人就唔洗諗住平反 seed個時與其話攬福田 根本係攬aa fans
之後折衝 兩邊都正常表現 機戰l咁
最後回流新作
但應該冇seed咁好彩同人氣
要鳩改直頭連設定都改埋 堆魔劍全部加晒廁元力我方超級系都要驚
除佐驚達加 仲有蛇夫座
就算唔幫魔劍buff 反正w seed機戰都有過唔合理表現 咪當係致敬
呢個都係佢講得通成件事就得
30見佢朱古力都叫執到成個人冇降智
觀感已經好好多
唔知有冇記錯,印象中機戰Z都好似有改到seed d劇情,而且仲要係好
玩果陣係就係爽
依家諗返轉頭評價其實好兩極化
尤其之後仲有L比較討好嘅寫法
叫做早過福田還阿真公道10幾年
原作為佐捧前集主角係咁踩本篇主角
機戰Z就掉轉
為佐報復原作就係咁踩前集主角而捧本篇主角
就咁睇好似兩邊做既野差唔多
但都有分先後次序 所以Z點都好過原作架啦
如果最新果兩套蒼穹之法夫娜有參戰,唔知佢點改到全員生還

機戰呢方面好少令人失望
應該唔難
無印本身死咗成村人都可以改到劇場版時間線仲生存緊
梗係兩極啦
AA神教個班友點會鍾意自己偶像比人咁踩
不過班友當初有同理心既話 就一早屌撚爆原作啦
又要睇雞神大殺四方睇得咁爽 但又要批評點解人地咁玩你套野
自己踩住人爽就得 人地踩番你爽就唔得?
佢地套原作就最冇條件同人講呢樣野
所以幾時都話為佐抬A踩B種做法 點都冇可能講到大義凜然 抽撚埋機戰界個班原創大鳩晒個班 寺田冇問題傻鳩水
機戰L同之後FREEDOM就放棄個種做法
咁先似番一套正常前集同今集主角應該有既水準
咁樣駕駛員會變成供大於求
冇小隊一定出唔到咁多人
有合體技嘅都已經食你8部機
係 所以名倉Z之後學精咗
Z3已經係寫返基lead住鳥
V最多都係拎阿斯蘭玩下
但DD既路人真又變到勁憤青 只要見到佢覺得係同佢全家人既死有關既人就會失控

唔計基拉既,龍馬都係佢仇視既對象
老實講,我識名倉真係靠Z1既劇本

都唔知係唔係佢人生最威既一次
樓上講鐵血點改,我N年前係總部定貼吧見過一個同人劇本,入面朱古力同蒼藍流星既敵人合作,仲要唔知點搶左一半存貨既魔劍去打主角團同奇異博士,勁搞笑

果一個同人劇本有age, 所以又有一大堆人係菲魔弟子,奇異博士就係其中一個
DD到而家我都未分清邊個寫邊PART
畢生功力all in之後就開始回塘
https://youtu.be/x5IgbboU-BE?si=SOt1jRPpVSQq-9dl

有多拉萬丈嘅「人體改造手術」,士巴拿終於可以復活
Z1↑
Z2–
Z3↓↓↓
V↑↑
X↓
T–
30–
感覺咁既走向
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞