機戰遊戲/動畫/情報 集中po 9 [2024,新作何時有,專放假消息者不得內進]

482 回覆
1 Like 0 Dislike
所以我話寺田專長根本先係marketing
訪問都係問佢
但實際佢根本唔係真係好理解到 特別係魔裝
其實真係亂鳩黎 但唔知點解仲有面做訪問 之前仲話想做巴西佬前傳
winky年代老老柒柒 佢似廣告牌多過製作人
實際話事 真係整個班係winky
之前新機戰班友都冇問佢就亂黎
感覺就係眼鏡廠廢事咁肉酸先空降條友落黎

但條友真係好撚識marketing
大話講多幾次 前因後果唔講 總之就係人地錯
玩家唔體諒 上面唔批經費 冇比時間佢
之後就班友覺得佢無辜當中不乏老屎忽
真係信佢個套咩製作時間短 睇幾多次都覺得班友好笑

係囉佢第一次話事就將d動畫推倒全部再畫過 之後開發日期拖長 外傳先要迫佢早d交
之後咩ogs z 2og一定又係班大佬迫佢一年內交貨啦
實情就係已經容忍條撚樣拖長開發日期 最後要出外傳補穫 根本就係條友自己囉黎賤 先會比上面迫交貨

間唔中見有班傻閪幫佢兜ogmd因為工期短所以出得垃圾 都戇鳩鳩 2og做咁耐都搵唔到錢 仲會比你慢慢開發?
屌到第4條女未
第2條女冇興趣
最上一次睇仲係得兩個
超型,如果有MB就好喇
老老柒柒左邊都唔係型
但一拍埋右邊我開始覺得OK
SRX都話寺田條撚樣成日推佢出黎
係唔多順眼架啦 但都叫睇慣
呢部柒頭大眼鏡仲未睇慣 真心柒
唔係獸屋以前隻野
笨大會咁好死?
一樣同上面都係KA神
但型好多
硬係要佢整部柒頭出黎
以前兇鳥真係有隻強國老翻MB
呢間無記錯係ccstoys前身
兇鳥一向有人氣 高達頭
再講 狗屋年代 仲有糾紛 寧願一穫熟都要ban你
去到上面我貼個隻老翻mb之後
又會突然咁好死講好數 咩都解禁晒 手機驚又出到 家機又有 仲出埋mr魂兇鳥
之後30又變樣出mr魂 hg又mk2 mk3 gunner
覺得係強國個隻野令佢地意識到有更多肉食
當然最大原因都係公司自己傾掂數

我有懷疑係唔係自己記錯時序 特登上wiki搵
2015年年末頃から、香港で「METAL SAGA RTX-008 バニシングトルーパー」なるアクションフィギュアが出回っている。

突然の復活編集

2016年6月9日発売の『週刊ファミ通』2016年6月23日号に掲載されたスパロボ25周年記念特集で、『第4次』の項目でヒュッケバインが紹介され、リファイン後の設定画が掲載された(P.16)。6月21日にはファミ通.comにも同じ記事が掲載。

我覺得商業世界冇咁多巧合囉
而家見到ccstoys就想笑
冇佐個S就
https://youtu.be/FhDT62DWW-c?si=uIkLHNhMKiZF_wPB

睇過Seed freedom應該都知道有類似嘅嘢出現

如果第日喺機戰度出場,係咪好似靈格斯BWS咁樣可以做單方分離?
其實隻兇鳥mk iii點解唔出龍捲版本呢?因為佢就最容易改咗隻顏色就得

唔怪之得咁熟面口
人哋成世人未威過
係唔係俾佢威一兩個月囉

MK2都冇 好似係
出完巾拿同扑灑再出黑MK2 黑MK3掛 應該係
兇鳥大家族有排出
元祖 009 EX 30 30TH
帶眼鏡仲有EX版(紅) ash EXEX
仲有祖宗超魔裝機 ART-1 仇敵創通
佢以後全部出ka神既野都夠佢有排玩
https://www.youtube.com/watch?v=Qy4-xNgvxhk
今日碌番呢條片真係好笑
但係我要星期二先去睇得freedom
狗改不了吃屎
佢本質垃圾就點都遲早再出醜
可能已經有
毀滅MS好少少
變咗MA真係麻麻
如果玩NDS or GBA果幾隻機戰
有無邊隻係最推薦既?
NDS就一定係W

GBA既版權機戰既話,就睇下你想難度定作品導向,始終A,R.D,J都各有特色,

OG系列都值得一玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞