[BUNNIES] NewJeans討論區(87) - 守護NewJeans!愛護NesJeans!

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
佢連部電腦都唔肯還比HYBE
見到D人話閔好愛班囡 唔好走之類真係好on9
識生金蛋仲24小時照顧你咩, 睇下你冇價值仲so 唔so你
教主呃信徒都係同樣方式
希望班女理性啲,閔老母對佢地好係一回事,想搶人公司又係一回事,希望如果真係知閔有問題就及早跳船
所羅門的審判
教識佢地世途險惡,除咗自己咩人都唔可以盡信
妹豬們會唔會自此黑化
對唔治囉
係時候要長大了
唔通成世都要跟閔老母咩
閔老母部電腦都唔還比HYBE, 仲唔係身有屎??

【閔熙珍並未返還HYBE信息資產,會在監察質疑中做出回應嗎?】

經確認,作為母公司HYBE對ADOR代表閔熙珍提出奪取經營權疑惑開始的一環,閔熙珍並沒有按照求返還公司信息資產的要求。

24日,據業界透露,HYBE對閔熙珍等ADOR管理層進行了監察,並明確表示返還筆記本電腦等公司信息資產的時限為23日下午6點,但閔熙珍並未返還。

一般來說,公司內部監察對象根據公司的要求,不僅需要提交營業信息、事業機密等無形資產,還要提交及返還筆記本電腦等有形資產。據悉,ADOR副代表等除閔熙珍之外的管理層返還了筆記本電腦,但是閔熙珍並未返還。
聲明度開人地個名指名人地抄,都算啦,唔好搵埋5個妹嚟講啦…而家佢哋兩邊不是人,無陰功
生你出嚟個個都會害你啦

但至少係呢幾年間有培養到佢哋品味 有教識佢哋音樂上嘅造詣 無好似其他公司剝削佢哋

何況依家好多料都係HYBE 片面之詞 放出嚟嘅料
佢一係就拎啲證據出嚟
唔好講咁多廢話
你又燈死一隊

但閔老母啲反擊好薄弱
收嘴啦都未死
求下你放過新牛
閔老母培養咗啲咩??都唔係佢培養嘅

Minji是在2017進入SOURCE MUSIC的,HANNI是2019年通過Big Hit和SOURCE MUSIC主辦的全球選秀進入公司的。HAERIN和DANIELLE是在2020年簽訂的練習生合約。最後一位入社的惠仁是在網上發掘,通過面試後與SOURCE MUSIC簽約。

這5名成員是蘇城鎮代表選出的SOURCE MUSIC的資源。她們到2021年下半年為止一直在SOURCE MUSIC接受訓練。

閔熙珍是在2019年轉到HYBE的。她的角色是總管品牌的CBO,指揮整個HYBE相關公司的品牌。“①擔任多個廠牌的創意指導,計劃主導新女團的上市。 另外,②還計劃設立新的廠牌,將力量擴大到發掘新人及音樂製作領域。”(HYBE報道資料)

閔熙珍原來應該準備SOURCE MUSIC的出道組。但是,她希望先創立獨立廠牌。這就是ADOR誕生的背景。她在SOURCE MUSIC中挑選了練習生。移管了Minji、HANNI、DANIELLE、HAERIN、惠仁等。給了SOURCE MUSIC此前的訓練費用。

閔熙珍是NewJeans的媽媽嗎?確實是她帶著NewJeans面市的。比誰都製作的要好。可生下她們的是蘇城鎮。為這些孩子最多花了3年以上的功夫。

當然,沒有人會對閔熙珍的功勞提出異議。她用現代性的方式重新創造了Y2K感性,與250一起完成了韓國型Easy Listening。
希望係儲緊元氣彈
如果係真 閔老母真係蠢過豬閪咁 5050咁大個人版佢都仲要搞啲咁嘅嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞