[BUNNIES] NewJeans討論區(87) - 守護NewJeans!愛護NesJeans!

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
有時唔可以講真話 ,呢邊極大部份人 已經憤怒埋沒左理性

台個邊 仲好清醒
咁你咪去翻台個邊仲入嚟托柒啊
咁你咪死返去同班台狗畜生一齊圍爐
https://www.instagram.com/reel/C5i0wQ-O5j8/?igsh=MWduaXk2dnFzNzZoOA==

要幾傻仔先會撈亂PC狗同玉桂狗

雖然大家都係男仔 都係狗狗
但明明就好!唔!同!
憑咩
世界大戰抹黑宇宙了can you feel
你知唔知小朋友收到一個唔係佢鐘意嘅卡通人物係幾失望

免治:妹妹 我今日翻嚟嘅時候送PC狗俾你啊
翻到去妹妹打開個袋 全部都係玉桂狗

即場爆喊都似
我屌你老木

感謝推po
x2
覺得cool with uuu最正
我悔改了
唔太啱feel
暫時睇上嚟閔好似真係冇咩理據,完全唔夠hybe 撼
最多搞錯高飛狗同布魯托
基本就一樣

唔好以為除咗衫就唔認得

唔同架
我之前見過調轉拖

笑足全日
睇咗Kpop 十幾年路人經過,純粹個人感覺

1)權勢讓人腐敗,閔想做嘅係女版房時赫,NJ就係佢心目中嘅BTS

2)由上年已經講緊HYPE各廠牌會陸續出新團,ILLIT出道schedule一早已知,風格會似,理由可能係HYPE當時已留定一手做後備,或者純粹覺得清新市場仲有肉食,開多團清純風食多一份 (個人傾向前者)

3)NJ留HYPE一定比跟閔好,資源可能分薄但金蛋團一定會keep住出歌搵錢,合約到期前都唔會入冷宮

4)ILLIT 一定會紅啦各位bunnies唔好諗太多…HYPE強勢更超當年SM,衰啲講句,捧嚿屎都會紅

5)NewJeans係傳奇,閔媽功不可沒,但好嘅製作人唔一定係好人,人總是自私,佢咁樣捆綁同班女嘅關係,好人有限

6)房時赫由BigHit到創立HYPE,已經證明佢眼光去到好遠,由音樂製作到公司管理都非常有能力,Ador佢一定係有內鬼告密先殺到閔媽措手不及,可能閔媽個計劃書都未行郁就被拉人封鋪

7)如果內鬥解決到,NJ今年順利回歸到,成績表肯定影響回總壇後嘅資源分配,本諗住NJ呢幾年會一直Top到完約,無諗過劇情會咁發展,路人表示好睇過劇

做二五係韓國都係死路一條,和解到當然最好,但應該無咩可能…閔媽一向自視甚高,祝佢可以帶住呢兩年啲分紅,自立門戶東山再起唔好衰畀人睇
各位Bunnies 都知大家好緊張班女 但大家都唔洗講衰嘢 又話人地ILLIT啲歌Cheap 又話人地啲女似唐 績下口德 繼續支持NJ好過啦

利申不是Bunnies 但對佢地係有好感的 加油NJ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞