[BUNNIES] NewJeans討論區(87) - 守護NewJeans!愛護NesJeans!

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
有無link?

心情好差唉
井多少少
"HYBE好像把取
得經營權作爲框架。5050事件不是留下了先例嗎? 我不會做那種傻事。"

咁睇黎 真係走既話就留班女比HYBE
如果為新牛好
閔媽自己走,比新牛留返喺hybe
正常結局係咁
之後hybe點處理新牛就聽天由命
隊波出局之後年年都仲有機會(入到前4嘅話)
但傾唔掂數新牛隨時冇下年就算有都未必再有巔峰
切腹保全家留住班囡先
感覺未來新牛歌曲(如果仲有)質素會斷堐式下降
依家已經唔理咩登唔登頂佢哋五個可以繼續一齊我已經無憾

新牛有別於佢過往做嘅團隊,新牛係佢命根,呢五個人係佢千挑萬選出嚟。好多人由新牛出道到依家都仲講緊其他係街執5個女仔翻嚟取代都得,但我認為呢個就係閔媽創立新牛嘅概念。

其實最好做法,房狗再係ADOR安插更多自己人,再收翻閔媽多啲股份,俾佢繼續run新牛。我諗咁樣先係雙贏,話晒新牛個勢仲係金蛋期,佢自己個隊唐氏厲害極咪做國內第一,個款又唔似上得大台,再加上事情再發酵落去,又跌多幾千億唔使同其他股東交代咩,雖則8萬幾億唔見1萬幾千億都唔係好覺,橫掂都係數字嚟。

琴日係到諗,如果無新牛,佢哋5個唔知會點呢?
惠仁可能同佢老友rora 一齊入BM?
好嘢一定留返俾親生女
好嘢?房狗識分咩?
攞哂而家NewJeans嘅資源咪得囉
喺公海見到先知咁大件事
呢排已經冇晒心力想搵妹豬鼓勵下
閔媽
閔希珍近期在HYBE內部談話時,曾說“ILLIT也抄襲NewJeans,TWS也抄襲NewJeans,RIIZE也抄襲NewJeans”,還說“方時赫抄襲了我,組成了防彈少年團”

嘩,自大到

追新牛就係因為佢唔能韓。。。
似HYBE PR發緊功
閔唔似係一個咁嘅人
依家咁嘅環境 除咗官方聲明真係咩都唔好信
絕對係PR 發功,但如果老作人哋內部講話都會易中回力標。
假到
無錯
我就係唔想係新牛身上有一絲其他韓團DNA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞