【悲報】香港人去日本idol演唱會被日本人圍毆打傷

448 回覆
463 Like 45 Dislike
而家日本啲新一代都好多仆街啦
日文點睇
做咩gym先可以一打幾十
咁咪唔好去小日本,餓死佢地

咁欺待香港人,仲要走去舔真係賤,祖國偶像有咩唔好要追小日本
你呢啲人真係好噁心
講事實又唔中意

其實你只係親日版嘅小粉紅
我去日本係因為日本有好玩好食嘅嘢
同佢有條春感情咩
你估好似你咁去日本係為咗J人哋啲乜春匠人精神?最美嘅風景係人咁?
無錯, 日本人一定唔會咁衰,可能係在日中國人同小粉紅搞事 或者係個香港人自己有問題抵比人打, 上面話一事還一事吖嘛
依家揸住HKID 就扮晒香港人
話唔定係支那人搞屎 俾日本仔打
日本妹/日本仔個個都咁純情

一定係港豬大陸豬出去柒

真香港人一定唔會
咩親日版小粉紅小粉紅有咩唔好,我們中國人比日本欺負叫你唔好去都唔得,讀日本有匠人精神舔日唔得,要一邊去日本人旅行一邊覺得日本人都係白痴賤種好似你咁精神分裂先得?
往死裡打
話新一代愈來愈唔掂=日本人都係白痴賤種

你真係只係立場唔同嘅小粉紅
無話錯你

去日本就要愛晒日本所有嘢
同啲小粉紅講嘅嘢差無幾
咁你事實都改變唔到其他人,你唯一可以做既就係去同唔去,我只係憎嘴上屌但係實際行動咩都唔做既人,連登嘴上宣揚仇恨
我唔評論個別事件
佢地敢打死你咩講真
香港人應該會被日本人以為中國人
咁香港回歸咗中國
中國人乞人憎
所以我覺得成件事係關中國人身份事

無話打中國人就啱
單純估緊無啦啦做咩打條友
咁如果日本本身多賤種
但扮到唔賤
係咪叫假
唔好講真話啦

總之呢個post要講日本狗欺騙我地香港人,搞民族團結先係目的

香港人團結唔好崇日先係目的,我地香港人係優良人種,追日本偶像都好過本地日本生番
其實排隊邊個先你係咩人種

一單普通刑事案件,變左日本同中國民族問題
一打十就無可能但點都有好處
比人打都無咁傷 同埋好老實講普通人角度黎講
係會揀啲弱嘅無攻擊性黎恰
你有幾可見到校園欺凌係180高大俾人恰
我當你有幾個人如果對方係館長咁撚高咁撚大隻
就算人多你哋會敢郁手咩
就算真係咁郁手都唔代表有人敢做頭一個郁手
相反如果係劉馬車咁嘅樣個個爭做第一個
應係厄介飯黎,唔係第一次用呢招企到最前
問題係蝗蟲渣住HKID周圍去搞屎
前排先睇完live house場嚟,連迫都唔迫
所以場live點完全係關啲fans質素事
ching你除咗虹團睇開啲咩,我會避嗰啲show
呢隊好似都唔算好地下
個個松本ももな做左日本澳門觀光大使

澳剔政府一邊口上愛祖國,一邊找日本偶像做觀光大使
澳門咁識揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞