當年高智能方程式 你最有印象係邊個位

471 回覆
88 Like 6 Dislike
我次次都想新條直輝贏、10次有9次都輸,屌佢老母
https://youtu.be/R9pAIkG08kI?si=i3O_ijmuVcZZVRsD&t=565

重睇saga先發現咁都可以放上youtube既
而家d新片唔係聖光就左cut右cut
1) 有錢佬世界 法律就係咁架啦
2) 凰呀 AI係同雷神同時開發 只係方向唔同
但我相信 實體成形做賽車 就一定係不斷改良
正如Super Asurada 一開始都唔會係用變形金屬 所以有局限
3) 加賀係知咩事 但係佢更加想作為車手 同隼人同一水平作賽
所以我理解佢想揸凰呀
但問心 由11 , zero,saga 加賀全部都無爭勝心 淨係為他人作嫁衣裳
無啦啦 Sin話佢想嬴隼人
仲要係為想嬴而 同一個不擇手段既人合作
我覺得佢想嬴既動機 唔係太大姐
如果單單話 係車手都想嬴架啦 咁都得既
一定係明日香沖涼
Zero新條條垃圾俾安利挑撥兩句就發哂癲
Saga修練完先勁
冇乜關係
結局係風見贏過灣,加賀extra count最後直路贏返
其實係講風見技勝一籌
我記得以前電視台播D旅遊探索節目 , 影到土著女人無上裝乳頭都係唔打格仔

一集都無睇
有個同事話入pit 30s
蘭度嘆茶都無咁耐喎
屌我都係記得呢集
細個成日諗咁樣凌空過車咁危險,點解賽會唔ban9車仁
好撚正
好想比佢打
記得有部鳳凰形象咁既車

因為好想贏 由頭加速衝到尾

原先一直領先 到最後冇哂油

當佢落車個陣個個都以為佢棄權

結果佢默默推佢部車過終點

其他車都係呢個時候爬過佢

最後由第1變第7

呢幕真係勁深刻
返黎Union做第三代眼罩男
加賀爆計衝線贏果下
開升壓鍋只係見到個AI計到叻過雷神
睇唔到人性
加賀變左負責舉盃嘅人, 俾晒AI做決定就得
細個聽以為係B哥唱日文歌
唔係佢計得叻過雷神
係佢AI上比雷神更先進 知道最後一場最後一個彎 爆偈都冇問題 先解除封鎖比多一下升壓渦用
zero都冇?最尾一戰定生死喎
首先純粹係雷神唔會冒爆偈風險令風見受傷
另外風見用lifting turn最尾個彎過硬凰呀
雷神點解要谷extra count出嚟

睇唔到凰呀點樣勁過雷神
加賀自己最尾都講咁嘅勝利只此一次
雷神唱生日歌
https://youtu.be/xhYE9QPdg28?si=h1pR9XfQdj0iG37M
唱生日歌呢下,已經係有感情既開始
10:32
有冇ching記得係邊集?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞