當年高智能方程式 你最有印象係邊個位

471 回覆
88 Like 6 Dislike
AKF0/G *
估:凰牙個ai設計係不擇手段咁贏,揸果個要係高手中既高手先會handle到凰牙set既預設行車路線。加賀未渣佢之前呢架車已經害死幾個人,所以比大會禁左。

最後凰牙同雷神ai都計到係最盡用多兩次boost。但呢個應該係保險估計。雷神既setting係要配合返駕駛員既習慣一齊成長,所以唔會冒險計多次boost比車人。

但相反凰牙係果個關頭佢覺得唔逼多次boost出嚟加賀會輸。所以夾硬比加賀用多次boost,你見用完果次沖線之後凰牙都谷到爆「偈」。

呢個就係雷神唔會做既野,因為果一刻用多次boost既話對個駕駛員會有危險,隨時車毀人亡。所以凰牙果下係博贏左,博雷神唔會因為贏呢場比賽而冒險計多次boost比車人。
究竟隼人換過幾多次車?

TV版GSX
Super 01
AKF-11
花環SF-03 (無雷神)
AKF-0
呢套正,蓓兒丹蒂
你google下 咩叫clutch, f1 clutch係邊再返嚟講
果陣時買ld 加字幕機再買字幕帶
不如你試下google 左先?
車人太後生出道 大把世界
磨幾年已經上到世一
後面跟本冇人夠佢鬥
Ps2 game. 司馬誠一郎
最正應該係名雲
出場唔算多,但舉足輕重
加埋馬莎把聲
為防你繼續柒
前排有條F1 出嘅片
https://youtu.be/RG4u78uTYCg?t=334

應該可以開字幕自動翻譯中文的
明日香的男閨密
冇clutch點起步
bro頭先睇左陣,好正

btw,覺得果時廣東話既配音,都相當之正

當然日語係Origin,但廣東話配車人同佢班frd,都好入戲
上面講緊轉波
少爺根本唔係鐘意明日香
而且鐘意車人

最有印象係格仔旗 可以係 600/HR 既車旁邊揮旗
最感動個位係今日子見到新條贏車忍唔住喊
性格唔同曬,由人廢車廢就要換變左講感情講義氣,保住zero新條, sin保住成隊人,唔夠跑都要出賽
古莉亞小姐都好正
睇完ova 之後我學睇F1
成個系列係跟住觀眾成長,話題一套比一套成熟嚴肅
你搵個9歲既同一年煲曬佢未必睇得明,但你由9歲開始跟住佢timeline 睇你會明佢想講咩
加賀呢d 朋友,真心好友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞