[A/I] Monster Hunter Now (58) 孤獨獵人有福了 緣份配對系統上線啦

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
通告話5月下放雷狼
正啊
各位獵人,
我們要在此公布5月的活動行程。除了繼續舉辦「闖入!蹂躪!恐暴龍活動」外,還預定舉辦雷狼龍在原野上初次登場的活動,並發布為該活動做準備的冰屬性強化任務!
5月預定舉辦的活動
闖入!蹂躪!恐暴龍活動
期間(當地時間)
4月29日(一)9:00~5月6日(一)23:59
目前正在舉辦不穩定區域出現機率增加,更容易遇見恐暴龍的活動。
詳細內容請於此處的公告確認
來自庫萊莉的特殊任務
期間(當地時間)
5月7日(二)9:00~5月12日(日)23:59
將發布期間限定任務,可獲得採集素材與ZENY作為報酬。
此外,一路完成到最後的任務,即可獲得「龍玉碎片」。
準備對抗雷狼龍!冰屬性強化任務
期間(當地時間)
5月13日(一)9:00~5月19日(日)23:59
冰牙龍在此活動後,將再次於大型連續狩獵中登場。
此外,除了風漂龍的出現機率會增加外,討伐冰屬性的冰牙龍與風漂龍時,基本報酬將會增加。
為了在下星期的活動中討伐雷狼龍,馬上強化冰屬性裝備吧。
※冰牙龍在此活動後會固定於大型連續狩獵中登場。
※冰牙龍不會在原野上登場。
馳騁原野的雷狼龍
期間(當地時間)
5月20日(一)9:00~5月26日(日)23:59
終於即將舉辦雷狼龍初次在原野上登場的活動。
此外,還預定發布期間限定任務,一路完成到最後的任務就能獲得「龍玉碎片」。
一起繼續狩獵吧!活動
期間(當地時間)
5月27日(一)9:00~6月5日(三)23:59
將舉辦在期間內進行團體狩獵就能獲得更多報酬的活動。
同時還預定發布期間限定任務。
其他更新與注意事項
關於季度1的結束日期
季度1故事「破壞春致的擾亂者」的故事任務預定在6/12(三)結束。
詳細內容將在日後公布。
此外,季度1的季度通行證高級方案預定會在季度結束前提早結束販售。
販售期限會在近期顯示於應用程式內。
季度層級點數開始販售
可透過寶石獲得季度層級點數了。
詳細內容請至應用程式內的季度通行證確認。
※必須將應用程式更新至最新版本。
※若要參加活動,必須通關序章。
※詳細內容請至各活動的公告確認。
追隨官方的社群媒體,別錯過任何最新資訊。
N記係咪抄咗上一批人
唔慣佢咁快手
馳騁原野的雷狼龍

期間(當地時間)

5月20日(一)9:00~5月26日(日)23:59

終於即將舉辦雷狼龍初次在原野上登場的活動。
此外,還預定發布期間限定任務,一路完成到最後的任務就能獲得「龍玉碎片」。

笑撚死,撚狗咁撚 你叫上星期買PASS 追既情何以堪
睇清楚D先
係期間限定原野
即係好似水妖鳥果d咁咋

但點都比只有大連有好D嘅
青山開放日,冰牙都放埋出來
係咪要出鋼龍? 雷狼都變公廁
好好多喎,大連等3粒鐘
天氣反常呀
六月飛霜呀
冰牙依個版本先出番嚟

睇怕佢8星可以比人打到斷左棘再斷右棘
再爆埋頭斷個尾
成場訓地變冰牙喵都似
同pkm go差唔多
初頭追餐死 後面變公廁
所以要課金就量力而為呢間公司剩係識賣倉庫/劵
佢送又送1粒,龍玉無人嫌多
好彩從來冇課過大連粥
雷狼活動送龍玉送逆鱗啦
變公廁仲想點?
冰牙又出番黎,一條龍收埋一年都做唔到
都仲係無鋼龍,要等到6月
整定滅龍彈等古龍
唔止快手,送禮有水、賣材料有錢,呢幾點已經顛覆左我對N社既認知
好明顯佢已經知道佢用對pokemon go 班傻閪玩家個閪態度放係到呢game 班玩家係唔撚受
Pkm go 全球瘋狂炎上緊wor
Mhn 千祈唔好咁快手跟住改
PKM 嗰班乜人都有,人多怨氣自然多

芒亨得返班死忠玩 ~ 講真會玩點都會玩,
點都會玩到出 新MHW ~
屌咩,炎上都係因為個角色改樣衰左,唔係因為GAME PLAY 而炎上
佢個GAME PLAY 早幾年應該要好似MHNOW 玩家咁團結唔撚課佢迫佢改
我琴日都有問個仲有玩GO既前度重課玩家,我都問佢GO 點樣課咁多
佢話而家D人要狂買PASS 刷RAID(大連)刷大糖升神獸
所以咩公唔公廁只係我地最初啟暴龍時候既睇法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞