[A/I] Monster Hunter Now (58) 孤獨獵人有福了 緣份配對系統上線啦

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
邊到睇話佢可以賣料有錢?
同埋rank 真係可以好大差距
仆街浮空,想我輸都講囉,唔洗連續原地跳三次既

仲on9 過上次打牛連轉三次
玩近戰真係要收刀先識J回
都係唔明新塔係點
即係人夠多就即滿人
周圍冇人就等十幾秒全港弧兒仔隨機踢晒落同一場
係赤柱都組到天水圍友?
https://www.youtube.com/watch?v=nYsKuFeyw1I
黑角斧豬102冇火事10星要上紅盾
應該就係咁 只要同pattern就會排埋一齊
我頭先一個人入場 關關都唔同人
好多鳩斬俠
之前青瓜出左幾日, 就有人用105青瓜斧拍火事過10星, 仲要用超解粥誤人子弟
邊D係靠外掛呃VIEW邊D係真技術有眼睇
剩係幫到啲偏遠地區嘅人
因為佢哋本來單打過唔到
雷狼感覺上好似弱左易打左,一入場無之前咁癲會任你劈一段短時間
唔單止香港 係同全世界打同一星數龍嘅匹配
呢兩日都見到好多真係日本名嘅人
同埋日本仔hr冇咁高 冇香港人咁癲
原來全世界唔怪之得
平時我外國山旮旯到得自己單機
今日突然出現條友我仲周圍望以為識到新朋友

我初初到以為係 明明附近獵人數零
但係見到呢句嘢之後就多咗好多日本名嘅人入嚟
呢位巴打條10星雄火龍片應該係大劍既world first G持下
https://www.youtube.com/watch?v=wzXmZ_Nl3Lk
慣咗一開場可以鳩斬 而家好煩
之前黑角弓單刷都好難 而家好似真係輕鬆咗
個開幕pattern同之前唔同左
有好過無,好多偏遠地方一個人打唔到
多2個低hr 就已經過到
都係嘅好過以前自己一個有得睇冇得食
企喺個點度仲可以插隊友添
Thanks
我大劍佢會企定定比我斬埋真斬先走 好乖
有冇巴打知今日油尖旺咩地形
銀城附近早半個鐘係沼澤(不穩定)

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞