有無絲打人工高過男朋友?

224 回覆
29 Like 145 Dislike
樓主咪話咗佢覺得佢男友本身個人比較大男人囉,佢下意識覺得直接畀男友知人工高過佢唔好囉,有啲野係咪要下下咁直接講出嚟呀?傷人嘅說話都唔會兜口兜面講出嚟啦,唔通下下除衫除褲,都笑男友細兜,女友洗衫板咩?你係咪出街見到啲匡智嘅唔小心阻你路,會大大聲叫「弱智死開啦」嗰啲人嚟?正常有少少唔耐煩都會忍讓啦下麻。

你如果話佢講大男人就係呀?咁你唔信佢講嘅,咪唔好討論落去囉,下下都搏嘴,唔識企人角度諗下?

你係要拗唔係為人著想嘅,咁為段關係著想咁得未呀?你邊忽睇得出人地上嚟問問題係睇人唔起呀?而家咪上連登問下點樣溝通先最好囉。

男方人工應該高過女方,係呢個社會大部分人咁諗啦,樓主都等咗幾年啦。講又驚男友唔開心,唔講又話睇人唔起,連登仔真係好難服侍。
一齊住 放工就番屋企
唔去玩 唔食煙唔飲酒 玩十蚊波 冇豬朋狗友
淨係係屋企打機過日神
Thanks 絲代我發聲
我果個就係咁
不過佢衰在玩股票輸左幾十個
佢輸自己錢,唔係借就由佢
股票我地都有玩 玩美股
我都有,不過月供
佢個7頭當自己巴老炒股輸到佢
男方人工應該高過女方,係呢個社會大部分人咁諗啦

男女平等呀咩年代
你諗多咗
真係睇唔起果啲唔會同條友拍拖
以己度人係你
我無叫雞,聽返黎架
其實唔算差太遠
你當自己炒股收入

有啲師奶都係股神黎,
一開始攞零用錢炒,但炒到千萬
以前蘋果都有訪問過

咁諗你會唔會舒服啲
差20%內冇咩所謂,50%內尚可接受,再多真喺唔知點令兩邊平等相處,我諗冇咩人會真喺唔介意
永遠唔好比曬個底比人知,另一伴父母仔女都係
我覺得social norm令樓主有咁嘅諗法係無可厚非
始終有啲嘢係好現實,由其自己都有能力嘅時候,你自然都會對另一半有期望同要求,一齊進步嘅伴侶先係好伴侶,會顧及埋另一半感受嘅樓主一定係個好伴侶
點解會自卑?
只要唔係倍數 就代表你地喺同階層
多萬零蚊 有咩好自豪/自卑
絲打,身邊全部都係男高過女,除非本身家底好好,你依家接受到,但遲早都唔會平衡,日嘈夜嘈。唔係你或你男朋友錯,而係理想同現實總不太同,男女始終有別,生理心理社會經濟地位上祝福你
2023年男友50k變左35k?
又話拍左兩年拖?
假膠

已婚既巴打,你當年比幾多禮金?
https://lih.kg/3427496
有冇考慮放過條仔自己做姑婆算? 性別定型自己條仔之後但又要扮到自己幾有心為佢 你呢啲叫偽善
俾面條仔報細數俾你話有機心
兜口兜面話條仔人工低咪又係俾你屌拜金臭閪
叫條仔唔好返工貼錢養埋條仔又俾你屌免費雞
男方人工應該高過女方?點解?又要父權又要女權咁貪心
點解要搵大男人
我6K包你一個月,俾頂帽你男朋友戴下,等佢有返啲上進心
睇人工做咩 屋企有錢咪得
點會俾低過自己人工嘅男人屌好嘔心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞