有無絲打人工高過男朋友?

224 回覆
29 Like 145 Dislike
你肯定唔係男朋友?
咁你開post做咩?默默承受呀嘛。垃圾女人講到自己啱晒其實就係想拗存在感同得到別人認同
咁你應該豬撚到仆街
搵過個囉咁唔滿意
咁你咪去搵個有錢佬囉屌
咁你就快啲分手搵第二個有錢佬啦
組織家庭養小朋友要洗好多錢㗎
你男朋友呢個人工唔夠啦
人地細心為男友著想就畀你話睇人唔起,佢男朋友似你咪仆得街?畀佢知佢人工低啲,下下都以為女朋友睇佢唔起。就係怕撚咗你地呢啲性格,先就住就住嚟。

Btw建議絲打唔好講真相出嚟,驚佢仲大打擊,借啲意睇下佢介唔介意先,而家開始,年年都話加人工(加幅較大),睇佢咩反應。

佢ok嘅,幾年後個人工加幅咪加到變實數,到時你都唔洗講大話,人工3級跳係少,不過唔係冇,點操作就交畀你決定。
不如你留多少少錢自己讀
唔好讚書
見過身邊差距最大都係 女人工>男

女社工60k >男admin 20k

女護士40-50k> 男 電機佬 2xk

但聽落相處幾順利
咁開post黎做乜?
你唔介意的話點會特登出個post?
一係你假膠引戰
一係記者扮網民
自編自導
不嬲叫雞飲酒歡樂戶口都係朋友同事比起女朋友更清楚,你第一日出黎做人?
on9,我都夠養自己,一定要為錢搵個唔中意既人?
唔好以為己庋人
個個好似你咁成個雞蟲咩
連登仔非黑即白
男人都養唔起就咪撚拍拖啦 害鳩人咩
報小唔報多
留2個錢叫雞揼邪骨
我有d好奇老公一定要搵多過老婆
咪就係
唔通條女搵十皮 就要條仔搵十幾皮
搵到錢我會養埋男朋友
多錢知個戶口收埋唔俾人知好正常
如果睇錢行先過其他優點,咁真係建議分
唔係個個都叻搵錢
有d野唔係有上進心就做得到
好過到你條件開始差先黎埋怨佢

btw我覺得搵錢都係為生活
太執著無意思,人生仲有好多野要追求
都係的,有d女仔會一齊先睇對方有無上進心(人工)
其實呢 如果佢知你一直報緊細數係唔想佢自卑冇面既話呢 佢仲撚傷 有啲咩 你想點你對佢有咩期望 你直接啲同佢講同佢傾 好現實既 樣樣都係錢 話錢唔緊要就呃你既 但同樣都諗下你當初點解揀呢個人 你對同佢既未來有冇信心 大家對錢 物質既追求係咪擺係同一個位置 呢個好重要 好好溝通吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞