以色列正在轟炸伊朗

627 回覆
164 Like 8 Dislike
歐美咁垃圾
咁俄佬幾時贏
伊朗不嬲都係後面出錢出武器卑班癲佬搞9以色列架啦,係今次以色列唔再忍開佢波,一打伊朗就露哂底啦
幾個月前己經零件問題
最後一架已停飛
俄佬用su乜鳩換
無人機同彈藥
及興人口已成多數了
真係走左好多港人
信911係自編自導既
只有視人民如草如韭既國家產品先得
知唔知
烏克蘭幾悔恨做唔到狗啊
俄羅斯退兵
無武器賣
老美好快破產架
咁多位都係…
純屬以色列近普世價值多少少
你問下及興國國民
中意淘寶買野定去外國掃貨?
如果有得揀
耶利米書四十九章34-39節指出:「猶 大 王 西 底 家 登 基 的 時 候 , 耶 和 華 論 以 攔 的 話 臨 到 先 知 耶 利 米 說 :萬 軍 之 耶 和 華 如 此 說 : 我 必 折 斷 以 攔 人 的 弓 , 就 是 他 們 為 首 的 權 力 。我 要 使 四 風 從 天 的 四 方 颳 來 , 臨 到 以 攔 人 , 將 他 們 分 散 四 方 ( 原 文 是 風 ) 。 這 被 趕 散 的 人 沒 有 一 國 不 到 的 。耶 和 華 說 : 我 必 使 以 攔 人 在 仇 敵 和 尋 索 其 命 的 人 面 前 驚 惶 ; 我 也 必 使 災 禍 , 就 是 我 的 烈 怒 臨 到 他 們 , 又 必 使 刀 劍 追 殺 他 們 , 直 到 將 他 們 滅 盡 。我 要 在 以 攔 設 立 我 的 寶 座 , 從 那 裡 除 滅 君 王 和 首 領 。 這 是 耶 和 華 說 的 。到 末 後 , 我 還 要 使 被 擄 的 以 攔 人 歸 回 。 這 是 耶 和 華 說 的 。」
咁你未同我諗法差唔多二戰之後 美蘇就應該立刻再打一場 而唔應該有休息既時間

當時美國要打贏 真係㩒住黎屌

因為蘇聯啲軍需 全部由 美洲補給

如果當時 美蘇一打 第一時間 啲 蘇聯坦克無油無維修 士兵無彈藥
唔係要打哈馬斯既話,內塔尼亞胡一早收左皮一冇仗打佢就真係政治生涯完結
打仗重講呢d
烏克蘭夠無放棄一吋領土啦
俄佬咪佔左五份一
全國任炸啦
腦筍未生埋呀
支那狗
你老母個閪先叫成齊
癲,留個言都要blk
佢老婆36D係靠填充物
手快拎左佢個腦塞入去
上面又會有人話,有證據咩,你話係就要炸人啦?
blk埋我唔該

CCtoy: 誰Block誰正確!

國際時事野
大家觀點唔同
無粗口無唔禮貌
癲,一黎就話blk 一隻
獨裁
條傻鳩仲衰撚過堆聽床師kol
以色列:解決咗就唔好警告我。警告我做咩啊?警告我我唔撚驚
有聲
慶幸呢個世界有人唔介意做污糟野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞