[三連作客 零分作結]富咸 vs 利物浦 1

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
有冇利子覺得高普依家咁撚頹

隨時玩撚到最尾6場 頹到完季

Worse case 會唔會連歐聯位都冇埋
以前帶眼鏡嗰高普最有火
依家真係out of energy
老實講尋日下半場個局面唔係推麥上去就搞得掂
推麥上去最多係改善中前場用波
但尋日人釘人釘到粒波落龍門
唔係一條友就解決到嘅事
個個落黎拎波都係想轉身去
轉唔到就回後
大家都無一個系統去解決
得麥一個都無用
One touch 1-2 囉,RM 都係咁破press
我哋以前曼城都打得贏啦,點會唔識破press
無心無力姐依家
Topic 答左你
得麥卡有心踢
琴日冇防中要佢縮後真係浪費哂

下年一定要簽防中
最慘一斬完
我地中場麥卡同前面兩個傻既中間有勁大個gap
人地龍輕鬆接長傳打反擊

對面部署得好好
5個逼前焗你長傳
硬掙一搶就打反擊

要不是AB
早就俾人456
我覺得無心有力多啲 明明兩閘齊飛踢咗咁多年 之前係靠TAA robbo大轉邊破press 高普呢一兩年格硬跟潮流踢inverted

我明白robbo同taa係冇幾年前咁fit 但都唔係踢到琴晚咁掛?

唔講成個教練團即場0提點 半場冇解決辦法

上個禮拜都係咁㗎啦 今個禮拜踢返一模一樣

高普同成個教練團好大責任
比著早幾年已經炒左對面456 得閒會睇下意假 對面真心唔勁起碼屎過早幾年
我諗隊波而家個問題已經唔係話出Endo 或者邊一個解決到
最後3-3-4真係唔知做乜鳩

左面冇出波
Jg 出波on9既
Vvd d長傳去哂個龍度
加寶不斷後腳傳波斷波

最後15分鐘鳩到
講就易 平時無夾開好難一時間就做到
對面人釘人跟得好緊 人與人之間又近好快就壓縮空間
真係完全比對面輾壓
今場真係完美展示咗高普ball真.out of energy
冇架啦
今季完季真係要大執
下季就係拎黎交學費
隊中太多冇乜用又玻璃既人 得廢中先咁鍾意用
未慣咩
三季爭1分都有野可以怨

今季仲嚴重啲
仲有人對呢6 場有希望幾場作客都剋星, 富咸big six 殺手, 維拉早幾季炒過我地7:2 個勢勁好 , 愛記同市打吡又高一班 , 你再睇曼城對蝗, 人地真係超班, 非常高質, 可以話完季架啦,輕輕鬆鬆希望打場好波好過, 琴日射正既埋門都冇幾多腳, 勁肉酸
琴晚上半場明顯長傳急攻 但我屌你老母 下下傳俾對面龍門
下半場原來得0.04xg 真係精彩
老鼠拉龜
想拎返BRO你之前迷高出來鞭屍
上半季inverted 進攻好勁
不過關鍵係TAA傷咗
琴晚taa 進天表現係為數不少亮點

你數比我睇球壇有幾多個可以突然一腳幾廿碼傳到腳split開對面防線

呢隊咁ge野 冇左TAA ge晚 琴晚輸鳩埋唔奇
打機都唔係好識用taa
賓施馬走人 隊野仲追唔追沙拿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞