[三連作客 零分作結]富咸 vs 利物浦 1

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
最尾整個神奇隊長俾大家
真係好睇endo狀態
只可以講現代防中真係好辛苦
今季點都要買防中架啦老老實實
33歲 亞洲人 身體負荷太大
我怕佢下季下半段又傷又盛
轉打3421 就唔洗買了
下季買zubimendi 算啦
都唔講買唔買得起fsg比唔比錢呢d問題
市場上都真係無乜防中揀
樸達sir is coming to town
沙比利算低調啦
拜嗰啲先痴線
我利名宿,謝拉特
新傾領隊點都要解決中場問題

臭G 咁高人工 出都冇得出 應該第一個比人開刀
臭g幾錢人工
喂喂喂 阿狗又嬲架啦
佢眼中真係只得利同高普
唯一佢會忌嘅人
阿狗:客氣說話都信 唔通話高普同利得一個英超死埋一邊啦
更衣室氣氛緊張?沙拿被vvd狂屌?
人渣士回歸夠哂brave?
買買買買,你當fsg 係車仔皇馬?唔賣走都偷笑
謝四
twitter 投票排陣
年年都係咁㗎啦 傳親啲目標都係煙幕 突然間就done deal
荷蘭隊長雲迪克在接受利身浦足球報訪問中,炮轟沙拿和傻紐等人,稱他們就是利更衣室的毒瘤。
雲迪克談到:「如果你作為球隊隊長,你本應該感到高興因為這是一種榮譽,你可以帶領你的球隊不斷前進,你就是球隊領袖,但是我從來沒有享受過這樣的待遇,球隊有太多超級球星他們踢球都是以我為主,更衣室經常發生矛盾,開始我還試著去阻止,後來他們直接叫我閉嘴,我根本感覺不到自己就是隊長。」

雲迪克:「沙拿在球隊常常痛罵一些年輕球員,這在正常不過了,不過也有球員被激怒的時候,記得在一場比賽中場休息的時候,沙拿上半場踢得很不自在,回到更衣室用水瓶怒砸一位球員,當時很多隊友都已經無法容忍沙拿的所作所為,在加上那些常被他欺辱的球員無法阻止一幕發生了,至少有10人群毆沙拿,你可以想像被10人群毆的滋味,……….

「沙拿的防身鐵棍終於派上了用場,可惜一棍下去Taa就昏死了過去,打的興起的傻紐怒了,朝著沙拿吼道:『這下還還怎麼打,你該滾一邊去!』沙拿也不甘示弱:『你在說一遍,有種你重複一遍!』他沒有在回應什麼,如果沙拿手上沒有鐵棍那麼他們肯定會打起來。當時我身邊的隊醫嘴裡不停的說:『瘋了,瘋了,都已經瘋了。』」
JM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞