[三連作客 零分作結]富咸 vs 利物浦 1

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
差啲俾件煩膠踩中1001
高普會唔會以死謝罪
成隊波無心踢

我寧願最後輸晒六場,千祈唔好爭1分亞軍
高普閪極都係近30年利最成功既領隊
唔洗咒佢死下話

除咗歐霸,咩獎都拎晒啦,呢幾年佢真係心力交瘁,個樣老咗20年,等佢退休,下年有個新開始啦
條友有撚病
條友重度 block 左好耐
珍,光榮輸撚晒,好過飲恨亞軍
都係得番6/7 場西波姐最多

最尾6場 呢隊波咁ge勢 唔好連歐聯席位都冇埋

對維拉同熱刺呢2場 最低限度係要和

冇左歐聯位下任領隊就budget 又少d
雞眼自言自語 推得幾快
又係雞眼條撚樣?
一早block 7左
尋晚塲波戰術真係好失望,明明試咗一塲多都知係運唔到個波上去,-早就應該由AB長傳上去搏一搏,唔洗次次傳幾分鐘結果又係比番AB長傳,-直利入波多數都係長傳或者中埸截波反擊,而唔係好似鏝咁不斷短傳去入波,因為有個別球員唔夠控波技術,結果全場八成都喺自己半塲互相短傳,完全冇威脅,輸係預咗,但表現失好失望!
輸晒前4都冇喎
中場唔夠搶唔夠迫,尋晚點踢都踢唔贏啦,成個下半場人地迫撚到成隊都拎唔到波黎做,想搵個似樣既攻門都冇
得罪講句 廢中真係回塘

屌宗可以踢足 要博嘅話點解唔入endo推返mac上去?搞到mac全場都做唔到佢最勁嗰樣嘢 就算航冇態都係咁講 入埋啲咩danns諗住博 你連半場都過唔撚到

琴晚場波 最後30分鐘好似入咗結界咁 重覆又重覆 真係cls
前幾場創造好多機會,但差臨門個腳把握唔到. 而家連波都推唔到上去
唔出航我覺得都合理
你睇最尾 比人壓到波都傳唔到上去
出航推麥上去都無用
況且航更加無呢個能力
尾場黃牛大劈價最好
琴晚中前場冇人識現身走位拎波轉身推 因為mac踢緊6號位 如果出航負責駁腳 mac現身轉身推進係佢最叻嗰範 焗佢踢6號位根本連半場都過唔到
最撚慘係頭幾分鐘係威係勢入到球波 比啲假希望你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞