屯門mk車截半3死意外事發一刻影片

464 回覆
130 Like 19 Dislike
屯公有邊個揸得慢過100都俾人砵能死
咁你不如搭地鐵
鳩up到我揸咁多年屯公跟牌行真係未試過比人砵
政府去信保險公司 收錢
炒到個兩件飛埋出車
其實揸車除咗想快過坐交通工具
仲有想屋企人舒服d/有私人空間/流動locker
唔係快過個牌就威d
就係因為大部份人嘅駕駛態度都有問題
先至會有咁多交通意外
如果你有車牌嘅話
都祝你早日喺唔影響其他人嘅情況下
做個孝順仔

咁多朋友, 不枉此生
你揸再快都快唔過地鐵
Damn, who knew?
All the planes we flew, good things we been through
That I'd be standing right here talking to you
'Bout another path, I know we loved to hit the road and laugh
But something told me that it wouldn't last
Had to switch up, look at things different, see the bigger picture
Those were the days, hard work forever pays
Now I see you in a better place (see you in a better place)
Uh
agger

返工時間通常塞三線入兩線位,唔係因為行得慢,係因為收咗條線唔夠過

放工時間通常塞市中心倒灌到咖啡灣,都係因為車多,尤其是開咗屯赤,皇珠路入屯公北行啲車都多咗

而通常塞到停低架車,都係因為前面有撚樣撞車
跟牌緊係無問題 但唔好行快線
如非必要 靠左行
有好多人覺得跟牌行有問題㗎
自己一直都係有得行慢線就行慢線
串燒炒車 10次有9次都係快線
諗起班dc teslun 搵食車成日唔保持2秒距離炒埋一碟就覺得on9
啱呀,今次死個三個𡃁仔都同你一樣諗法
自炒而死 真係最柒既死法
影到唔清唔楚有冇搞錯
我估佢係講緊當你身為行人,條路冇車都會衝紅燈過斑馬線
坦克開到咁快先講
行人同車比?
未上過堂學車?
點解fb都咁多人講架車唔快?
唔快都可以撞晒兩邊反彈?
你唔係快線撚既話應該冇人理你既 你試下快線揸80比人閃到你眼盲
四線都可以炒
埋撚揸車
坐佢車個2個好撚慘就真
咁就比個仆街仔累撚死
自己屋企人又有排傷心
一個累3家 正仆街黎
屌,我睇完連登有個人講營多撈面地獄梗後返唔到轉頭

因為本身新聞張圖都係個面搶撚左focus,我本身都有諗
人都死左,連登仔係未講野一定要咁衰?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞