屯門mk車截半3死意外事發一刻影片

464 回覆
130 Like 19 Dislike
其實成條屯公都有唔少呢啲好難轉到的彎。
所以轉彎最好揸 60就算啦。
萬人揸過既波... 係有D 鬆...
fd2 推頭
斜起彎心係等你扭少啲轉到大角度嘅彎 其實有利高速行駛 佢嗰隻彎都係全段屯公最深嗰條
因為另一條係啱啱過國際學校右轉 但出彎有相機 啲人都好少去得太快
睇google map 就見到 佢冇咁大角度 但設計得好斜去彎心
速度應該幾快 佢彎心炒再滾過去龍門架都遠
龍門架後少少嘅橋行人路不定時會放BBQ 影屯公唔少人中招 呢單嘢之後又多啲機會放

一係爆軚..
一係避狗
一係技術太垃圾

扭右撞右車頭再打關斗..
正常揸車太快入咪推頭囉... 左邊仲有兩條線做RUN OFF...

一定係操作錯, 或者爆軚先會撞右邊...
應該拆左屯門公路轉做鐵路 整條mtr屯公線
問過深井班有錢佬未
我都幾肯定
今次揸FD2炒果個未死之前係同你同一個語氣
話人揸得慢唔代表安全咩咩柒柒
你好彩既咪仲係連登扮緊野
唔好彩既就好似佢咁變孝順仔

你手車屎揸得慢都唔代表安全
你手車好揸得快都會係危險
但手車好得黎揸得合理車速咪安全
跟牌行有咩咁唔合理?
屯公塞都係因為條路問題 日日都係慢車慢2-3個字既事
就係有D叻仔成撚日心急買起成條屯公 個個比佢塞到唔郁等粒幾兩粒鐘先行到
大把人行牌速
比你快放果d係咩車黎?
從來揸得快都唔代表手車好
揸快過幾十有邊個唔識
係選擇既問題姐
你呢D廢老心態咪就係危撚險馬路炸彈囉
揸部車行快幾十都出黎認屎認屁話自己手車好
全部揸快車死既 死之前都係你呢種心態
果個位係啱啱過左巴士轉車站,巴士轉車站前落斜有個80km相機位,基本上過左果架機大部份人都地板油上到120-130直去。凌晨冇車三條行車線任片果個灣140過都輕鬆過,條友咁都撞真係唔知開到幾多⋯⋯
係咪講緊我
我剩係見到樓上話人地手車屎
自己曬命式咁講「轉車站前嗰隻灣120
去到直路盡油衝上大欖條大斜

用番你嗰句 揸快過幾十有邊個唔識
咩年代?
無180 , 無200 都好意思叫揸快車...
從來揸得快都唔代表手車好
揸快過幾十有邊個唔識
係選擇既問題姐
你呢D廢老心態咪就係危撚險馬路炸彈囉
揸部車行快幾十都出黎認屎認屁話自己手車好
全部揸快車死既 死之前都係你呢種心態
講真搭的士過120有啲驚
由其係舊toyota果啲積木車
好似就快散開 又chok
真係唔撚想咁快死
bb147仲健在嗎
平時高速100都行百一啦
更何況深夜無人,行百一叫少
通常去到快相先收油
小心駛得萬年船
架車淩空轉得好靚,落地磨擦仲要有閃閃花火
可唔可表演多次
一早要啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞