屯門mk車截半3死意外事發一刻影片

464 回覆
130 Like 19 Dislike
唔知係毒撚唔出街定太多小朋友
紅VAN 行100真係好平常
又係lift off oversteer,十架有九架 Type R 都係咁失控🙄
講真如果咁易炒啲巴士早就每年炒幾百鑊啦

呢邊又瀨有鬼,嗰邊又瀨路閪

新娘潭又係咁,屯公又係咁,老龍又係咁

簡單講句,點解人哋唔炒你炒?

係究竟條路好撚有問題,定根本手車屎又學人衝?
小欖落黎個匯入位都會擺地炮
隻灣又真係可以再快啲
但轉車站有位擺地炮/埋伏喎
我就習慣靠左行百二𥄫吓有冇伏先起油

你記住唔好叫人衝自己縮喎
直頭係踩行直剷咁樣
話係自殺衝落去都似
燥底mk嬲到
我自已屯公坐小巴,上80已經feel 到 chok, 驚驚地。
建議屯公汽車最好keep住 75左右車速啦。
屯公真係好多樓上嗰啲垃圾

https://www.youtube.com/watch?v=D6fOpZtkby0
轉車站出九龍有撚地炮位咩
然後唔知點解驚天橋射槍但又唔驚上斜嗰段射槍
柒小陣啦 揸百二笑9人手車屎
直路都炒...
個條大灣黎唔係急灣,應該就出直路諗比油。
點知渣唔堂軚,就撞場。
燥狂mk真人
啱啱泰國返嚟,趕住送手信蟹王麵比鄭威濤啫
連登仔咪咁黑心
呢d撚樣見到佢就推爆佢啦 唔該
你點答
但係睇片唔算好快架咋喎
有冇睇過以前寵物小精靈火箭兵團比人打上天消失果時會放粒星星出黎
咁而家係咪平時先凌晨3點幾屯公車都冇架揸到110好正常
如果你話佢犯法,情形就好似條路冇車你都會衝紅綠燈啦,何況仲要凌晨
呢啲睇唔清就學人攝 上曬頭
輸在無條渠🤣
傻9MK嚟講
有機會過緊彎走去轉波然後入錯波嘅
想3轉4入錯2波咪即刻biuuu~~~boom
條路無車會衝燈你都講得出我真係未試過,你唔好揸出街害鳩人。

拿我就好撚怕死同唔想比人罰錢既,所以我就不嬲都會跟牌跟燈行,不過我唔係聖人,當然我都有試過超速,有邊個未試過?但睇你係有心定無意囉,你講到咁就擺明係會特登既,你會咁做唔代表個個都會咁做。
嗰個彎有啲似托海彎 個彎心斜入去 四隻碌如果有隻唔咬地就失控 之後 隊彎心再炒去外彎
片見到佢已經係炒入彎心 架車成個波咁碌
佢唔好彩 彎心炒反起成個波唔識停再飛去龍門架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞