八達通Android root機用唔到

82 回覆
6 Like 65 Dislike
zenfone9 有 bug, 所以可以過 strong integrity
開左卡之係第二部ROOT左既機登入返 張八仔會被停用
Samsung唔使root都轉到
樓主我想問你部機係日版?加到suica
但點增值?
我都有日版android 加到suica ,但增值唔可以用非日本credit card
仲有好多功能既 例如Xposed Edge 轉左做Pixel 5之後用唔返 超唔慣https://www.youtube.com/watch?v=txFLirU2Vmw
我成功由 magisk 轉咗用 apatch (apatch 出現 Working)。有冇乜嘢要 set 先至令到八達通 app 開到卡 (而家都係開唔到卡,已 unlink 手上張實體卡)?
要用Asus ZenFone 9先得 因為有bug
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞