突發!!!!gba模擬器已經上架app store!!(2)突發! Delta官方版已出!nds都玩到!

994 回覆
52 Like 12 Dislike
https://youtu.be/YkOH-VG7dsY?si=nlCu3rz8wxRE7xnJ

細個同fd 玩完全係友情考驗嚟
睇人玩過,想同朋友絕交,玩呢隻game就啱啦
有啲小遊戲可以去害人,細個會玩到打交
386 PKM 打完天王一上船就會彈game
請問創造球會轉聯賽前
有咩要準備?
錢最好有幾多億?
人腳平均有5cost 以上夠唔夠?
夠了,就算降班都唔會降到j2
唔該晒
仲驚4大聯賽會好難打
唔敢咁快過去
有無人有大航海時代4 漢化rom
搵左幾個都玩唔到
玩nds game 勁食電... 已經熄咗mic
人腳唔係重點 因為可以慢慢練 +無降班
反而要留錢去轉聯賽個商店買野
如果唔買球衣秘書果堆野 150億應該都夠做
好的,咁我下季轉去意甲先
唔該晒
冇計好似係Apple唔開放咩JIT搞到要夾硬推
嚟緊3DS都要iPhone 13 / Pro先勉強行到
有冇空之探險隊同pkm版信長之野望既漢化版
唔係喎,睇落好似好順,無開jit

https://youtu.be/tYgtzN0EkiI?si=aSTem5L3eiX1s_lK
咪就係最低要求13 / Pro
嚟緊嗰隻Folium講
有冇ipad版?
ios假full screen
究極綠寶石有冇ching 介紹有咩寵好用 好難打啊
過唔到超能力道館 玩標準
我去到打MEGA 大針蜂卡左
想問點放補丁
有無巴打同我一樣
覺得始終唔係幾夠喉
拎返部3DS 出黎破解玩模擬器

之前一路支持正版無破到
你要直接改返delta folder -> games folder 入面嗰個dsv檔同一個數字名

同埋改完名個rom係要直接放返喺delta folder -> games folder 同一個位置replace舊嗰個一串數字嘅.nds 檔

就唔會無save

我自己測試過係完全唔會無save
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞