突發!!!!gba模擬器已經上架app store!!(2)突發! Delta官方版已出!nds都玩到!

994 回覆
52 Like 12 Dislike
呢個你問victor0602巴打,我見佢抽中c朗
load save會彈apps
你地會唔會咁?
有冇啲寵物小精靈可以係邊捉到嘅地圖
集中練技能定爆曬三個教練?
好的,但我仲有其他問題可以又請教你嗎?
我見教練好似除咗分級別
好似仲有分對應能力
圖一咁,個S級教練下面唔係寫能力
係寫位置FW, 咁佢即係升乜野?
因為好似好珍貴咁,唔敢亂試

另外,教練升能力又係唔係好理解
點解揀唔同教練,佢個笑哈哈會唔一樣
同埋低級教練好似仲升得多過高級教練
又係唔係好理解
唔該晒
想請教下有沒人有呢2隻rom🙏
感謝
呢個s 教練升射門、速度、盤球,升嘅自信係中等
唔同教練唔同笑哈哈,因為每個教練練嘅嘢唔一樣,
以古賀為例,佢射門自信滿,對應有射門教練會笑哈哈,但對應有tackle 嘅教練就唔會,因為條tackle 自信未滿
至於低級教練升級高過高級,可能你對應的自信量未儲滿就爆自信,咁樣你升嘅量冇咁高。
所以首先儲滿自信(例如三浦,將佢嘅三項綠色技能—射門、盤球、速度的自信儲滿),然後揾專門爆fw 的教練爆發(fw教練分三種,升的量分大中小)成功的話佢三個能力會上升
教練能力表: https://w.atwiki.jp/sakatsukuds2010/pages/41.html
有冇洛克人exe 1-2 既中文版rom
多謝巴打你
我上網睇咗好耐,但因為好多都係日文無中文
所以關於依度睇極都唔明
依家終於明白了
多謝巴打

仲有少少問題
自信up我知道可以打盃賽神射手同mvp黎加
但佢好似係隨機加能力
咁如果想加指定能力請問有方法嗎?
想問有冇rom link🙏🙏
唔會隨機加,係每項能力的自信量加1
指定能力係咪射門、盤球之類?揾相對教練就ok
關於自信問題可以睇呢個日文網,google 翻譯應該明
http://sakatuku-ds2010.game-cmr.com/data/basic_knowledge/confidence.html
多謝巴打細心嘅解答
我依家終於明晒啦
個apps可唔可以連手制?
可以連switch, ps4, ps5手制
劉明一身蟻
可唔可以雙打?
可以,但通訊對戰唔得
連兩個手制?
點先改到個時間?
victor 巴
想請教你留學點樣先有效率?
係咪lv3前要升爆3次FW/ALL?
但我見D 人話lv1就最好升爆自信先
其實係點做到?
唔落場都可以升自信?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞