突發!!!!gba模擬器已經上架app store!!(2)突發! Delta官方版已出!nds都玩到!

971 回覆
42 Like 11 Dislike
下 點捉
金手指咪得
唔洗金手指嘅 用呢個方法就捉到
https://youtu.be/2Tax9WqAglU?si=7eZpgLr1BXxPCN80
個感覺正好多 一連咗個手掣仲會自動全螢幕
無咗啲虛擬掣 成個畫面乾淨好多

強烈建議大家整返個手掣玩
Backbone 太貴就淘寶 search D8 手掣 平平地百幾蚊就有交易 佢有個星空版 好似話改善咗好多舊版既野

利申:非打手 都係上網見人地咁講
用緊垃圾手掣玩緊
有冇人有劍勇傳說rom?
https://m.youtube.com/watch?v=HwwAx0AoD_4
Nds 玩唔到
GBA 火紅玩到
想問打橫layout點改
一打橫就咁
nds玩唔到係咪話missing file
你要入bios file
https://www.mediafire.com/file/xha0ucw49nygxad/melonDS.zip/file
上網搵skin

左上Settings ->controller skins
有內置金手指?
直向 橫向嘅skin係分開set, 你set skin時碌落啲就可以見到
有冇法子令nds 加速快d
有冇人用controller冇左second screen?
你玩咩game? 心金可以用金手指
有無人玩紅寶石386用到金手指
你我入完都無反應

想問補丁問題 我玩到一半放進化補丁 會唔會冇左save
我到而家都唔識玩
唔識入 點入
你入game嗰陣佢話missing file, 你撳右邊嗰到add file.
碌落下面有3個file required, 你就照入返條link 嗰個zip file入面同名嘅file就得

你試下咁樣得唔得
點玩nds down 左 melonds
iPhone 定an ?
得左 thx 解壓原來
zip有起源版同特別版
有咩分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞