突發!!!!gba模擬器已經上架app store!!(2)突發! Delta官方版已出!nds都玩到!

966 回覆
40 Like 11 Dislike
冇!純手動,當年NDS實機留低既save
我依家睇翻覺得練錯左,刷緊隻未練既想重練

白649開電腦拎寵就hang
咁銀章有冇試過練滿
係咪有巴打玩緊魂銀
攞完精靈球之後應該去邊
我諗我卡左係30號路 去唔到31號路
唔會浪費時間搞銀章,練人要專登開一個save黎練,練完先過翻比主save
可唔可以分享點練法?
加唔到啲skin落去
有無人知點解
唔好意思,我唔係好識要點升人
暫時初期係咪不斷打比賽,升球場同刷勁球員咁
巴打 有無黑白2 繁體 改左進化既version?
我restart咗部機幾次都唔得
拍幾次實體聲音制
iPhone 15冇
詳情未操翻熟
記憶中係
每場正選,半場換走(目的係自信升得快,LV升得慢)

領隊要揀個LV1-3加一點自信
Club house 揀個All黎練爆一組先(最好揀要開技果組All)

一隻人最多爆三下,三自信 or 兩自信加一技

LV3前留學,如果要開技就揀有開技既地方去
係,刷勁球員要買球探,越貴有機刷到越勁,但初期就算有勁人因為資源不足容易練廢,倒不如keep 住先,練滿一個低cost球員,喺是但一場盃賽攞mvp,最後一場放你想練嘅球員(但唔駛上場),咁樣可以唔升lv下可以升到自信,自信滿左揾三星教練達成條件爆發
除咗以上用盃賽mvp升自信,留學、聯賽十連勝,都會令球員升自信(要擺正選十一人+後備5人,連後備都冇唔會升)
slient果粒喎
十字pad有冇得轉joystick
先儲滿自信,然後揾教練爆,途中keep 住lv1唔升
當爆哂三次就去留學,之後返嚟直接聯賽上陣到lv10,大致上係咁?
如果要開技,只可以爆兩次
係,但我呢個係3個唔同教練各爆一次,btw龍門冇可能咁練,因為要爆兩次GK ,剩低一個你會爆咩?
基本上頭兩年,用手頭上嘅1,2星球員慢慢升下lvl,按位置需要盡量岭試吓爆發,基本上升到會有2個陣容應付聯同盃賽。

唔洗刻意升啲好勁嘅人或名將,因為頭兩年都未有足夠資源去升爆佢地。 要知道一知球員爆盡同求其升,最終 lvl 能力可以差好遠,而且解鎖 keyman 技或 captain 技都要符合某啲條件,例如浸過鹹水同某能力突破?次同數值?以上等等。

升級同爆發方面有需要再講。
好想聽你講
冇 淨係知有隻黑白2改版叫超透黑2
好耐以前嘅記憶,錯漏嘅麻煩其他巴打幫忙糾正:

Game 內有分聯賽 同 盃賽

聯賽,落場嘅球員經驗值會提升,正選嘅球員,配合唔同助教,相關方面嘅自信會提升,呢點相當緊要。

盃賽就有獎金獎品,而且配合球探有機會抽到對面隊或者大賽參賽球隊中嘅球員,賽事成績亦會提升世界排名,呢樣可以升球會陣容嘅 cost(你當係統率力啦,即係可以放多啲勁人)

…後續…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞