【安聯打到你變痙攣!】 拜仁慕尼黑矯情球迷討論區 壹佰肆拾貳

1001 回覆
82 Like 3 Dislike
屌真係忍下口完季先講啦
嗰陣杜狗都躝
你講出嚟啲人一定支持
拜狗呢班垃圾
唔休息又驚唔夠體能打歐聯
但之前比時間休息呢,就可以休得多過人地但就比對面法蘭克福炒柒老母閪嘅
我都唔敢話休息就係對呢班撚屌好
我最多支持比重要嗰幾個休息(Delete、Kane、Pal之類)
費sir嗰陣基本上都係用同一班人打正選
但係起碼確保到盡快領先控制比賽
跟住再俾啲後備出嚟適應吓隊波
杜狗次次搞到咁驚險
啲後備出到嚟根本都冇空間去適應
一踢得差自然冇自信
而且一落後好多時候根本都追唔返
係作客阿可以追和
冇delete 含得撚
玩完
有爽哥搭亞洲第一中堅
防線準備俾人中出
杜狗:基於速度問題我決定索性用法國未來世一中堅同亞洲第一中堅
呢個傷兵問題準備比人456
最後出bulkman正選
你不如喺皇馬個廚房做吓嘢?
Bulkman + 紐亞打中堅
老烏守龍
杜狗神級部署
德國國腳甘美治今季喺拜仁慕尼黑改踢右閘,雖然仍係球隊骨幹,但光芒明顯被掩蓋,據報呢位29歲球星亦唔甘心「屈就」,唔排除夏天離隊。德國名將拿姆日前公開批評拜仁「用錯」甘美治,傳聞巴塞隆拿準備乘虛而入搶人。

甘美治係中場出身,不過今季被安排踢右閘,引起呢位德國國腳不滿。當年同樣以多才多藝見稱嘅拿姆就話:「一間球會點可以令自己嘅主將陷入呢個情況?我認為甘美治就係一個中場,雖然佢證明自己一樣勝任右閘,但踢中場先可以完全發揮佢嘅威力。」

據西班牙傳媒報道,日前宣布續教巴塞隆拿嘅沙維,視甘美治為夏天重點收購目標,佢同拜仁合約只剩1年,有望用3,500萬歐元嘅「低價」收購。除巴塞隆拿之外,英超車路士同法甲巴黎聖日耳門,據報亦對甘美治虎視眈眈。
杜曹真係唔留得 勝利11人到啲正選傷哂
唔識輪換嘅教練根本剩係適合教小球會
例行公事出泡菜力架啦出咁多主力jm9
冇迪 唔睇了
此外,教練杜曹公佈軍情,上場聯賽受傷離場的迪列治、拉馬,以及拿比將可出戰皇馬,但辛尼則上陣成疑。

有Delete喎
簡單整理一下
Kicker就predict 有Delete
杜狗就話要睇吓last minute decision
有記者就話今日Delete冇練波
烏狗好似傷咗
但係其實都可以出韓龜
我記得20幾分鐘嗰陣韓龜都熱身因為同一時間Delete瞓低咗
但係最後都係要Delete踢埋上半場
係就捉多幾個去巴塞,方便我轉隊
條撚屌話知你死,反正都知自己唔會再留

Hea 逗人工好過
捉完之後過到西甲版FFP先算
Alaba傷左無得報恩
古圖斯都唔出
問左n賓借針。
跟你1000蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞